Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cum l-a facut praf Mirel Radoi pe Gigi Becali: Nu te pricepi la fotbal

Antena3 Antena3,
Cum l-a facut praf Mirel Radoi pe Gigi Becali: Nu te pricepi la fotbal

Gigi Becali a vorbit despre eventuale transferuri pe care Steaua le-ar putea face si a lasat sa se inteleaga ca acestea depind de rezultatul pe care formatia ros-albastra il va avea in dubla cu Rosenborg. continuă pe Antena3

Gigi Becali reactioneaza dupa suspendarea lui Mirel Radoi

La putine momente dupa anuntul facut de UEFA in urma caruia Mirel Radoi a fost suspendat de la meciurile europene sustinute de Steaua, patronul Mirel Radoi a oferit prima reactie in acest sens.

Gigi Becali s-a decis ce face cu Mirel Radoi

Il iubesc pe Mirel Radoi. Nu-l dau afara niciodata. Nici daca se desfiinteaza echipa nu-l dau afara. Tin mai mult la el decit la Steaua. De fapt, de 10 ori mai mult. Radoi nu pleaca!, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali: Mirel Radoi va sta pe banca de rezerve ca director tehnic

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca Mirel Radoi va sta pe banca de rezerve la returul cu Rosenborg ca director tehnic, dupa ce gruparea bucuresteana va contesta si va castiga apelul la decizia UEFA, care ii interzice antrenorului prezenta in spatiul tehnic, deoarece nu are licenta, informeaza Mediafax.

Raspunsul lui Mirel Radoi pentru Gigi Becali: Nu-i nicio problema. Pot sa-mi dau demisia

Mirel Radoi i-a raspuns lui Gigi Becali dupa ce patronul Stelei a declarat la finalul partidei dintre Steaua si ASA, scor 1-1, ca tehnicianul campioanei nu ii poate motiva pe jucatori. Nu-i nici o problema daca.

FOTO. Mirel Radoi, SUSPENDAT de UEFA. Amenda DRASTICA pentru Steaua. Care a fost reactia lui Gigi Becali

Mirel Radoi a stat pe banca echipei la meciruile din preliminariile Ligii Campionilor din acest an.

Mirel Radoi, interzis de UEFA pe banca tehnica la meciurile Stelei din cupele europene

Mirel Radoi, directorul sportiv al FC Steaua, a fost sanctionat de UEFA cu interzicerea pe banca tehnica a campioanei Romaniei in meciurile din cupele europene, deoarece nu are licenta de antrenor, se arata, luni, intr-un comunicat al Comisiei de Control, Etica si Disciplina a forului continental. In plus, Steaua a fost amendata si cu 50. 000 de euro.

Mirel Radoi, suspendat de UEFA pentru ca a stat pe banca Stelei fara a avea licenta de antrenor. Clubul a fost amendat cu 50.000 de euro. Becali: Ma asteptam la aceasta decizie

Mirel Radoi a fost suspendat de UEFA, iar Steaua a fost amendata de forul continental, cu doar trei zile inaintea meciului tur din play-off-ul Europa League, cu Rosenborg, informeaza digisport. ro. Decizia a fost.

Veste crunta pentru Mirel Radoi! Ce sanctiune a dat UEFA inaintea dublei cu Rosenborg

Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Radoi, a fost sanctionat de UEFA cu interzicerea pe banca tehnica a campioanei Romaniei in meciurile din cupele europene, deoarece nu are licenta de antrenor, se arata,.

UEFA l-a suspendat pe Mirel Radoi. Steaua amendata

UEFA a decis suspendarea lui Mirel Radoi dupa ce s-a sesizat ca acesta nu are licenta PRO si cu toate acestea a stat pe banca tehnica in preliminariile Ligii Campionilor.

Probleme pentru Mirel Radoi la Steaua

Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Radoi, a declarat sambata seara, dupa meciul cu ASA Targu Mures, scor 1-1, ca nu tine de scaun la gruparea bucuresteana si ca poate ca acestea sunt limitele sale acum, el adaugand ca a luat in calcul o eventuala plecare din primul moment.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )