Libnet.ro
UNICEF

13:45

Gigi Becali: Mirel Radoi va sta pe banca de rezerve ca director tehnic

Hotnews Hotnews,
 Gigi Becali: Mirel Radoi va sta pe banca de rezerve ca director tehnic

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca Mirel Radoi va sta pe banca de rezerve la returul cu Rosenborg ca director tehnic, dupa ce gruparea bucuresteana va contesta si va castiga apelul la decizia UEFA, care ii interzice antrenorului prezenta in spatiul tehnic, deoarece nu are licenta, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

FRF i-ar putea interzice lui Mirel Radoi sa se ridice de pe banca de rezerve in timpul meciurilor. O decizie se ia joi

Comitetul Executiv al FRF va lua in discutie, in sedinta de joi, propunerea Comisiei Tehnice referitoare la persoanele care se pot ridica de pe banca de rezerva in timpul meciurilor.

Becali, despre situatia lui Radoi: Va sta pe banca de rezerve ca director tehnic

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca Mirel Radoi va sta pe banca de rezerve la returul cu Rosenborg ca director tehnic, dupa ce gruparea bucuresteana va contesta si va castiga apelul la decizia UEFA, care ii interzice antrenorului prezenta in spatiul tehnic, deoarece nu are licenta.

Dupa UEFA, Si FRF i-ar putea INTERZICE lui Mirel Radoi sa stea pe banca la meciurilor Stelei

FRF i-ar putea interzice lui Radoi sa se ridiceMirel Radoi, a fost sanctionat de UEFA cu interzicerea dreptului de a sta pe banca tehnica a campioanei Romaniei in meciurile din cupele europene, deoarece nu are licenta de antrenor de pe banca de rezerve in timpul meciurilor.

FOTO. Mirel Radoi, SUSPENDAT de UEFA. Amenda DRASTICA pentru Steaua. Care a fost reactia lui Gigi Becali

Mirel Radoi a stat pe banca echipei la meciruile din preliminariile Ligii Campionilor din acest an.

Gigi Becali s-a decis ce face cu Mirel Radoi

Il iubesc pe Mirel Radoi. Nu-l dau afara niciodata. Nici daca se desfiinteaza echipa nu-l dau afara. Tin mai mult la el decit la Steaua. De fapt, de 10 ori mai mult. Radoi nu pleaca!, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali reactioneaza dupa suspendarea lui Mirel Radoi

La putine momente dupa anuntul facut de UEFA in urma caruia Mirel Radoi a fost suspendat de la meciurile europene sustinute de Steaua, patronul Mirel Radoi a oferit prima reactie in acest sens.

Raspunsul lui Mirel Radoi pentru Gigi Becali: Nu-i nicio problema. Pot sa-mi dau demisia

Mirel Radoi i-a raspuns lui Gigi Becali dupa ce patronul Stelei a declarat la finalul partidei dintre Steaua si ASA, scor 1-1, ca tehnicianul campioanei nu ii poate motiva pe jucatori. Nu-i nici o problema daca.

Cum l-a facut praf Mirel Radoi pe Gigi Becali: Nu te pricepi la fotbal

Gigi Becali a vorbit despre eventuale transferuri pe care Steaua le-ar putea face si a lasat sa se inteleaga ca acestea depind de rezultatul pe care formatia ros-albastra il va avea in dubla cu Rosenborg.

Gigi Becali, atac violent la Mirel Radoi

Gigi Becali s-a declarat dezamagit de jocul prestat de Gregory Tade si a anuntat ca-l va readuce la echipa pe George Tucudean, care a fost dat afara, scrie gsp. ro. N-am avut caracter deloc in joc. Tucudean e.

Mirel Radoi, suspendat de UEFA pentru ca a stat pe banca Stelei fara a avea licenta de antrenor. Clubul a fost amendat cu 50.000 de euro. Becali: Ma asteptam la aceasta decizie

Mirel Radoi a fost suspendat de UEFA, iar Steaua a fost amendata de forul continental, cu doar trei zile inaintea meciului tur din play-off-ul Europa League, cu Rosenborg, informeaza digisport. ro. Decizia a fost.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )