Libnet.ro
UNICEF

05:00

Gigi Becali, aproape de a primi circa un milion de euro de la stat, dupa ce a castigat procesul impotriva Primariei Capitalei: N-au vrut sa plateasca jumatate din bani, acum sa-mi plateasca dublu! (VIDEO)

B1 B1,
Gigi Becali, aproape de a primi circa un milion de euro de la stat, dupa ce a castigat procesul impotriva Primariei Capitalei: N-au vrut sa plateasca jumatate din bani, acum sa-mi plateasca dublu! (VIDEO)

Gigi Becali e foarte aproape de a primi aproximativ un milion de euro de la statul roman. Afaceristul a castigat procesul prin care cere despagubirile pentru un teren care i-a apartinut si pe care. continuă pe B1

Gigi Becali a dat lovitura in instanta, dupa sase ani

Dupa sase ani de procese, Gigi Becali a dat lovitura in instanta. FInantatorul Stelei a castigat procesul pentru un teren pe care statul i l-a luat pentru construirea Pasajului Pipera. Latifundiarul.

Gigi Becali anunta patru transferuri spectaculoase pentru iarna

Nemultumit de jocul echipei sale in anumite compartimente, patronul Gigi Becali a anuntat sambata ca pregateste patru mutari spectaculoase la Steaua in perioada de iarna.

Lucrare sau lucratura diavolului?: Gigi Becali a ramas fara un dinte in timp ce vorbea cu reporterii (FOTO)

La intrarea pe stadion inainte de meciul Steaua - CFR Cluj, Gigi Becali s-a oprit pentru a da declaratii reporterilor. Acesta a avut un comportament ciudat in timp ce raspundea.

Marca Steaua, scoasa la licitatie de Guvern. Reactia lui Gigi Becali

Guvernul Romaniei a decis sa scoata la licitatie marca Steaua, solicitand un pret de pornire cifrat la 3,69 milioane de euro / an, fara TVA. Conform Legii 84/1998 privind marcile si indicatiile.

Marca Steaua scoasa la licitatie. Gigi Becali nu e interesat

Pentru a nu risca sa piarda marca Steaua, Guvernul a decis scoaterea la licitatie a acesteia pentru un pret de pornire de 3. 69 milioane de euro.

Marca Steaua, scoasa la licitatie de Guvern. Gigi Becali: Eu nu dau atatia bani pe marca (VIDEO)

Guvernul scoate la licitatie marca Steaua, pretul de pronire fiind de 3,69 milioane euro/an, fara TVA, informeaza profit. ro. La inceputul acestui an, se anunta ca brandul Steaua Bucuresti.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )