Libnet.ro
UNICEF

15:45

Gigi Becali anunta patru transferuri spectaculoase pentru iarna

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali anunta patru transferuri spectaculoase pentru iarna

Nemultumit de jocul echipei sale in anumite compartimente, patronul Gigi Becali a anuntat sambata ca pregateste patru mutari spectaculoase la Steaua in perioada de iarna. continuă pe Online Sport

Becali anunta patru transferuri

George Becali spune ca si in iarna va face cateva transferuri spectaculoase, chiar daca in vara a schimbat aproape toata echipa. Curios, finantatorul Stelei nu ia in calcul nici de aceasta data sa transfere un fundas dreapta, unul dintre posturile cu probleme.

Gigi Becali: Toata echipa a fost moarta. Luam atacant din iarna

Patronul Stelei, Gigi Becali, nu-si explica evolutia slaba a echipei sale in meciul cu CFR Cluj si anunta transferul unui atacant de valoare in iarna.

Lucrare sau lucratura diavolului?: Gigi Becali a ramas fara un dinte in timp ce vorbea cu reporterii (FOTO)

La intrarea pe stadion inainte de meciul Steaua - CFR Cluj, Gigi Becali s-a oprit pentru a da declaratii reporterilor. Acesta a avut un comportament ciudat in timp ce raspundea.

Gigi Becali, scena haioasa la intrarea pe stadion: a ramas fara un dinte! - FOTO

Inainte sa intre pe stadion, Gigi Becali a dat declaratii reporterilor si a parut ca are un comportament ciudat, scrie GSP. ro. Finantatorul Stelei s-a grabit sa raspunda la intrebari, a.

Gigi Becali, atac la Traian Basescu: Ma bucur ca Dumnezeu face dreptate

Gigi Becali l-a atacat dur pe Traian Basescu, dupa ce acesta a lansat o adevarata tirada la adresa sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Nu ma bucur de raul lui, ma bucur ca Dumnezeu face dreptate. Eu eram l.

Victor Piturca nu mai vrea sa auda de Gigi Becali: M-a turnat fara nicio problema. Ne-au condamnat aia ca pe nimic

Victor Piturca a declarat ca nu a mai vorbit cu Gigi Becali de aproximativ doi ani si nici nu are de gand sa mai colaboreze vreodata cu el. Fostul antrenor al nationalei de fotbal a declarat ca relatia.

Victor Piturca matura pe jos cu Gigi Becali: M-a turnat fara nicio problema, m-au condamnat aia ca pe nimic!

Desi altadata erau prieteni la catarama, fostul selectioner Victor Piturca nu vrea sa mai aiba de-a face cu patronul Stelei, Gigi Becali, dupa ce latifundiarull-a turnat fara remuscari.

Marca Steaua, scoasa la licitatie de Guvern. Gigi Becali: Eu nu dau atatia bani pe marca (VIDEO)

Guvernul scoate la licitatie marca Steaua, pretul de pronire fiind de 3,69 milioane euro/an, fara TVA, informeaza profit. ro. La inceputul acestui an, se anunta ca brandul Steaua Bucuresti.

Marca Steaua scoasa la licitatie. Gigi Becali nu e interesat

Pentru a nu risca sa piarda marca Steaua, Guvernul a decis scoaterea la licitatie a acesteia pentru un pret de pornire de 3. 69 milioane de euro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2519 seconds )