Libnet.ro
UNICEF

18:15

Gigi Becali are o noua grija: Dosarul Valiza i-ar putea prelungi pedeapsa cu inchisoarea

Adevărul Adevărul,
Gigi Becali are o noua grija: Dosarul Valiza i-ar putea prelungi pedeapsa cu inchisoarea

Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare ca urmare a implicarii sale in doua cazuri, Dosarul Terenurilor si Dosarul Sechestrarii. Pentru primul, finantatorul Stelei a primit doi ani de inchisoare cu supendare, insa potrivit legii, acestia se contopesc cu alti trei ani de suspendare din cel de-al doilea dosar. in plus, orice noua condamnare ii poate aduce o noua pedeapsa, iar pe 27 mai e programat Dosarul Valiza. continuă pe Adevărul

Gigi Becali are o noua grija: Dosarul Valiza i-ar putea prelungi pedeapsa cu imchisoarea

Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare ca urmare a implicarii sale in doua cazuri, Dosarul Terenurilor si Dosarul Sechestrarii. Pentru primul, finantatorul Stelei a primit doi ani de inchisoare cu supendare, insa potrivit legii, acestia se contopesc cu alti trei ani de suspendare din cel de-al doilea dosar. in plus, orice noua condamnare ii poate aduce o noua pedeapsa, iar pe 27 mai e programat Dosarul Valiza.

Gigi Becali are din nou probleme! A fost oprit de autoritati, pe Otopeni: Nu voiam sa fug din tara, voiam sa ma rog, in Israel

Gigi Becali are din nou probleme cu legea! Patronul Stelei a fost oprit de politistii de frontiera pe o pista privata, in timp ce incerca sa paraseasca tara cu destinatia Israel. Becali a fost audiat ore in.

Gigi Becali a primit un TELEVIZOR la inchisoare: Gardienii l-au RESPINS.

Gigi Becali, condamnat luni in dosarul schimburilor de terenuri cu MApN, a cerut un televizor si aparate de ras in puscarie, iar verii sai au venit in vizita si i-au adus lucrurile cerute. Finantatorul Stelei a fost vizitat de catre varul sau, Victor Becali dar si de catre omul sau de incredere, Ionut Lutu, potrivit B1. ro. Totusi, comandantul unitatii a respins televizorul adus lui Gigi Becali, un LED Samsung cu diagonala 56 de centimetri, pe motiv ca este prea modern, scrie .

Mihai Stoica despre condamnarea lui Gigi Becali: E o tragedie pentru familia Becali, o executie publica

Managerul Stelei, Mihai Stoica, nu a ramas indiferent dupa condamnarea lui Gigi Becali la inchisoare in Dosarul Schimbului de Terenuri, criticand vehement decizia dictata de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Care este meniul lui Gigi Becali in inchisoare

Gigi Becali are, ca orice detinut, si un meniu alimentar specific celor aflati dupa gratii. Astfel, in aceasta dimineata, Becali a primit marmelada, margarina, paine si ceai. La masa de pranz, finantatorul.

Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul MApN: Patronul Stelei a ajuns in arest

UPDATE 21:49: ManagerulStelei, Mihai Stoica, a declarat ca decizia magistratilor de azi in ceea ce il priveste pe Gigi Becali este o executie si ca omul de afaceri a dovedit ca are demnitate, dupa cum a.

GIGI BECALI, oprit de politie pe aeroport. ...

Politia de frontiera l-a oprit pe Gigi Becali sa paraseasca tara, duminica seara. Becali a vrut sa fuga din tara im contextul in care Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCj) da, luni, verdictul final in dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Finantatorul Stelei a fost audiat la Parchet, intr-un dosar de inselaciune, dupa ce a fost retinut pe o pista privata din incinta Aeroportului Otopeni. In urma audierilor, Gigi Becali a primit interdictie de a parasi tara, potrivit .

Verdict in Dosarul Terenurilor. Gigi Becali risca o pedeapsa de pana la 15 ani de inchisoare

Completul de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie da astazi verdictul in dosarul schimburilor de terenuri dintre deputatul Gigi Becali si Ministerul Apararii Nationale. Becali este acuzat ca ar fi prejudiciat statul roman cu aproape 900. 000 de euro.

Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul MApN, decizia fiind definitiva. Babiuc si Cioflina, 2 ani cu executare

Omul de afaceri Gigi Becali a fost condamnat, luni, la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimburilor de terenuri cu MApN, in care a fost acuzat de complicitate la abuz in serviciu contra intereselor.

Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul MApN: Patronul Stelei a plecat spre arest

UPDATE 20:26: Gigi Becali si-a parasit resedinta din Pipera, potrivit spuselor lui Ioan Becali. Acesta din urma a afirmat ca patronulStelei le-a cerut fetelor sale si sotiei sa mearga in fiecare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )