Libnet.ro
UNICEF

13:45

Gigi Becali, audiat la DNA in dosarul in care este acuzat de marturie mincinoasa. Basescu m-a bagat la puscarie

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, audiat la DNA in dosarul in care este acuzat de marturie mincinoasa. Basescu m-a bagat la puscarie

Omul de afaceri George Becali s-a prezentat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul in care este cercetat pentru comiterea infractiunilor de marturie mincinoasa si. continuă pe Antena3

Gigi Becali, audiat la DNA in dosarul in care este cercetat pentru marturie mincinoasa

Omul de afaceri George Becali s-a prezentat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul in care este cercetat pentru comiterea infractiunilor de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.

Gigi Becali, audiat la DNA, in dosarul in care e acuzat de marturie mincinoasa

Omul de afaceri Gigi Becali se va prezenta, vineri, la ora 14. 00, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru a da declaratii intr-un nou dosar in care este acuzat de marturie mincinoasa.

UPDATE Gigi Becali, acuzat de DNA de marturie mincinoasa in dosarul omului de afaceri Gabriel Popoviciu

Finantatorul echipei Steaua, George Becali, s-a prezentat, miercuri dimineata, la sediul DNA pentru a fi audiat de procurori pentru marturie mincinoasa, in dosarul afaceristului Gabriel Popoviciu, au declarat surse judiciare citate de Mediafax. UPDATE: Gigi Becali a fost pus sub acuzare de procurorii DNA pentru marturie mincinoasa in acest dosar. Nu facem justitie la televizor. Marturie mincinoasa n-are cum sa fie. Orice as declara eu in acest dosar n-are relevanta, a declarat omul de afaceri.

Gigi Becali, la DNA pentru marturie mincinoasa. Mi-am adus aminte. imi mentin declaratiile

Omul de afaceri George Becali s-a prezentat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul in care este cercetat pentru comiterea infractiunilor de marturie mincinoasa si.

George Becali, la DNA

Omul de afaceri George Becali s-a prezentat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul in care este cercetat pentru comiterea infractiunilor de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, transmit televiziunile de stiri.

Gigi Becali este audiat la DNA intr-un dosar in care ar fi suspectat de marturie mincinoasa

Gigi Becali a venit la DNA, miercuri, pentru a fi audiat intr-un dosar in care ar fi suspectat de marturie mincinoasa, conform News. ro.

George Becali, audiat la DNA: Orice as declara, nu are relevanta!

Omul de afaceri George Becali a ajuns, miercuri dimineata, la sediul DNA pentru a fi audiat de procurori pentru marturie mincinoasa, in dosarul afaceristului Gabriel Popoviciu, transmite Antena3.

Gigi Becali desfiinteaza un jucator al Stelei

Transferul lui Timo Gebhart la Steaua din aceasta iarna a fost considerat una dintre cele mai importante mutari, dar germanul de 26 de ani nu a confirmat inca, avand probleme de ordin fizic. Gigi Becali l-a.

Ultimul termen din dosarul in care Rudel Obreja este acuzat de trafic de influenta va fi rejudecat

Ultimul termen din dosarul in care fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu, pentru a interveni la judecatori de la instanta suprema, in dosarul privind.

Informatii devastatoare la Mireasa pentru fiul meu. Un concurent este acuzat ca si-a abandonat copilul

Informatii devastatoare la Mireasa pentru fiul meu. Un concurent este acuzat ca si-a abandonat copilul. Vladut este acuzat ca are un copil pe care nu l-a recunoscut!Mai multe, in video de mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2751 seconds )