Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ultimul termen din dosarul in care Rudel Obreja este acuzat de trafic de influenta va fi rejudecat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ultimul termen din dosarul in care Rudel Obreja este acuzat de trafic de influenta va fi rejudecat

Ultimul termen din dosarul in care fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu, pentru a interveni la judecatori de la instanta suprema, in dosarul privind. continuă pe Wall-Street Ro

Judecatorii Curtii de Apel au decis rejudecarea ultimului termen din procesul lui Rudel Obreja

ACTUALIZARE 11:54 Judecatorii de la CAB nu se inteleg pe decizia din dosarul lui Rudel Obreja Doi judecatori de la Curtea de Apel Bucuresti nu au cazut de acord asupra deciziei pe care trebuie sa o dea in dosarul in care Rudel Obreja, fost presedinte al Federatiei Romane de Box, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, informeaza Agerpres.

Judecatorii Curtii de Apel au decis rejudecarea ultimului termen din procesul lui Rudel Obreja

Judecatorii Curtii de Apel au decis rejudecarea ultimului termen din procesul lui Rudel Obreja, in care a fost acuzat de trafic de influenta, informeaza Antena3. Unul dintre judecatori spune ca nu crede ca la judecarea pe fond lui Rudel Obreja i s-a dat voie sa spuna tot si sa aduca toate probele in favoarea lui, precizeaza sursa citata.

Dosarul in care Rudel Obreja a fost judecat pentru ca i-ar fi cerut un milion de euro lui Vintu, reanalizat de un complet de divergenta

Dosarul in care Rudel Obreja este acuzat ca a cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru interventii la judecatori va fi analizat pe 22 martie in complet de divergenta, intrucat cei doi magistrati din completul de la Curtea de Apel Bucuresti nu au putut sa cada de acord asupra unei decizii. Judecatorii erau asteptati azi sa dea o sentinta definitiva, dar unul dintre ei a considerat ca dosarul trebuie rejudecat.

Decizie bomba in cazul lui Rudel Obreja. Judecatoarea Terceanu avea DNA-ul pe coada. Nu mi-a evaluat probele in mod corect

Judecatorii Curtii de Apel au decis rejudecarea ultimului termen din procesul lui Rudel Obreja, in care a fost acuzat de trafic de influenta. Unul dintre judecatori spune ca nu crede ca la judecarea pe fond lui.

Fostul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu, audiat la DNA in dosarul in care Ioan Oltean este acuzat ca a primit 600.000 mita

Fostul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu, a fost audiat luni in calitate de martor la DNA in dosarul in care Ioan Oltean este acuzat ca ar fi primit mita 600. 000 de euro.

Liga I ASA Tg. Mures - Pandurii Tg. Jiu, scor 0-2, in ultimul meci din prima etapa a play-off-ului

Pandurii Tg. Jiu, ocupanta locului secund in clasamentul Ligii 1, a castigat, luni, 7 martie, scor 2-0, meciul jucat in deplasare la Tg. Mures, cu ASA, in ultimul meci al primei etape din play-off.

Cinque Terre, satele din Europa care vor mai putini turisti si pun taxa de intrare. Motivul?

Cinque Terre, un parc national cu cinci sate din Riviera Italiana, va limita numarul turistilor din cauza riscului de degradare la care este expusa zona. Practic, din aceasta vara autoritatile italiene vor introduce o taxa de intrare in zona de poveste.

Aniversare tragica! Unul din baietii care si-au pierdut viata in accidentul din Mamaia a murit de ziua mamei sale

Dezvaluiri incredibile au aparut in cazul tinerilor care si-au pierdut viata in urma cumplitului accident din Mamaia, de pe 3 martie.

Prima banca din Romania care le permite clientilor sa aleaga intre un credit imobiliar standard sau unul cu posibilitatea de dare in plata

Bancile profita de legea darii in plata, incep sa-si modeleze produsele de creditare dupa acesta lege si arunca pe piata credite ipotecare de achizitie cu optiunea de cedare bun. Practic o banca din top.

Eleva din Braila, care a cazut de la fereastra liceului in care invata, a incercat sa se sinucida

Asistentul medical sef al Colegiului Murgoci din Braila a declarat ca eleva care s-a aruncat de la etajul trei, luni dimineata, a incercat sa se sinucida.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2651 seconds )