Libnet.ro
UNICEF

11:30

Gigi Becali candideaza la parlamentare sub sigla USL, intr-un colegiu din Sectorul 6 al PNL

B1 B1,
Gigi Becali candideaza la parlamentare sub sigla USL, intr-un colegiu din Sectorul 6 al PNL

George Becali a anuntat joi ca va candida la parlamentare sub sigla USL, intr-un colegiu din Sectorul 6. in acest sens, Becali a avut o discutie cu liderul PNL Crin Antonescu privind incheierea unui protocol de. continuă pe B1

George Becali candideaza sub sigla USL

George Becali a anun and tat ieri ca va candida la parlamentare sub sigla USL, intr-un colegiu din Sectorul 6, dupa ce a avut o discutie cu Crin Atonescu despre incheierea unui protocol de sustinere intre PNG si USL, conform presei centrale.

Crin Antonescu: Nu e Gigi Becali singurul om care se alatura acum USL-ului/ Vom vota incheierea unui acord cu PNG/ Nu am discutat niciun fel de subiect legat de finantare

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu poate vorbi in numele PSD-ului in ceea ce priveste un acord politic intre USL si formatiunea lui Gigi Becali - Partidul Noua Generatie PNG). Liderul liberal a tinut insa sa precizeze ca nu e nu e Gigi Becali singurul om care se alatura acum USL-ului si ca PNL a deschis si va deschide locurile sale unor oameni din societatea civila, unor oameni din peisajul intelectual. Intrebat daca acordul cu PNG si candidatura lui Becali pe locurile PNL vor fi supse votului, Antonescu a raspuns afirmativ.

Crin Antonescu: Nu e Gigi Becali singurul om care se alatura acum USL-ului. ...

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu poate vorbi in numele PSD-ului in ceea ce priveste un acord politic intre USL si formatiunea lui Gigi Becali - Partidul Noua Generatie PNG). Liderul liberal a tinut, insa, sa precizeze ca nu e nu e Gigi Becali singurul om care se alatura acum USL-ului si ca PNL a deschis si va deschide locurile sale unor oameni din societatea civila, unor oameni din peisajul intelectual. Intrebat daca acordul cu PNG si candidatura .

Sebastian Lazaroiu, despre candidatura lui Becali din partea liberalilor: PNL a intrat in ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu se intreaba daca nu cumva PNL a intrat in anul mortii in contextul in care Gigi Becali a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din partea liberalilor. PNL a intrat in anul mortii? Eu Becali, care candidez sub sigla USL, nu ma poate bate nici Obama. Ma retrag de la Bruxelles si vin in Parlamentul Romaniei. Voi fi membru PNL si voi candida din partea USL, a incheiat Gigi Becali, scrie Sebastian Lazaroiu pe pagina personala de .

Gigi Becali: Voi candida pe listele PNL.

Liderul PNG Gigi Becali a declarat ca va candida, la alegerile parlamentare, pe listele PNL in sectorul 6, potrivit Realitatea TV. Europarlamentarul George Becali a declarat, miercuri, ca a avut o intalnire cu presedintele PNL, Crin Antonescu, in urma cu cateva zile, pentru a-i propune fuziunea cu PNG, solicitand sa fie simplu membru si sa fie sustinut pentru un nou mandat de europarlamentar, potrivit Mediafax. El a relatat ca i-ar fi spus liderului liberal ca poate veni in PNL pentru .

Hasotti: Nu as fi foarte incantat de o fuziune a PNL cu partidul lui Gigi Becali.

Senatorul PNL, Puiu Hasotti, priveste cu reticenta eventuala fuziune a PNL cu PNG, partidul europarlamentarului Gigi Becali. Ministrul Culturii a declarat la RFI ca nu ar fi foarte incantat de o fuziune cu Partidul Noua Generatie. Hasotti crede ca decizia trebuie luata dupa alegeri. Puiu Hasotti pare rezervat in privinta unei eventuale fuziuni a PNL cu PNG-ul lui Gigi Becali: Aveti dreptate cand puneti punctul pe fuziunea dintre Partidul National Liberal si domnul Gigi Becali, pentru ca pana .

Puiu Hasotti, la RFI: Nu as fi foarte incantat de o fuziune a PNL cu partidul lui Gigi Becali

Senatorul PNL Puiu Hasotti priveste cu reticenta eventuala fuziune a PNL cu PNG, partidul europarlamentarului Gigi Becali. Ministrul Culturii spune, la RFI, ca nu ar fi foarte incantat de o fuziune cu Partidul Noua Generatie. Hasotti crede ca decizia trebuie luata dupa alegeri.

Radu Banciu: Gigi Becali i-a dat ultimatum lui Crin Antonescu. Nu-i putin sa fii si cioban si europarlamentar

Jurnalistul Radu Banciu a comentat miercuri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, intalnirea dintre Gigi Becali si Crin Antonescu, pentru a discuta despre o posibila fuziune intre PNG.

Gigi Becali: Iubesc homosexualii, iubesc si tiganii!

De dragul publicitatii, sau poate mai ales de frica pierderii unor procese in care este acuzat pentru unele declaratii, patronul Stelei, Gigi Becali, a inceput sa faca afirmatii contare celor sustinute pana.

Becali va candida pe listele PNL: Antonescu mi-a zis ca vom semna un PROTOCOL DE SUSTINERE. ...

Liderul PNG Gigi Becali a declarat ca va candida, la alegerile parlamentare, pe listele PNL in sectorul 6, potrivit Realitatea TV. Domnul Antonescu m-a sunat acum 2 ore. Mi-a spus - nu vom face o fuziune, vom face un protocol de sustinere si voi candida sub sigla USL in sectorul 6. A vorbit si cu domnul Ponta si luni vom semna un protocol de sustinere. , a spus Becali la Realitatea TV. Trebuie sa fac totul ca sa castig colegiul pentru ca este vorba de onoare. Atunci cand intri cu niste .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )