Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali, din nou, de rasul Romaniei: A investit cei mai multi bani si iarasi a iesit pe locul 2. CFR, campioana!

Adevărul Adevărul,
Gigi Becali, din nou, de rasul Romaniei: A investit cei mai multi bani si iarasi a iesit pe locul 2. CFR, campioana!

FCSB, un club unde patronul distruge, sezon de sezon, autoritatea antrenorului si unde activeaza Mihai Stoica, manager specialist in a scoate aberatii pe banda, a pierdut titlul pentru al treilea sezon la rand. continuă pe Adevărul

GIGI BECALI, asa cum nu l-ai mai vazut! A CAZUT DE DURERE! L-a condus pe ULTIMUL DRUM: Asa ceva nu se mai NASTE

Patronul de la FCSB, Gigi Becali a adus un ultim omagiu marelui crainic sportiv Cristian Topesc, al carui trup neinsufletit a fost depus la studiourile TVR. La plecare, Gigi Becali a facut marturisiri emotionante.

Sevil Shhaideh, din nou la DNA

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh si actual consilier al premierului Viorica Dancila s-a prezentat din nou la DNA, vineri dupa-amiaza, ea spunand ca a fost informata de catre procurori despre o eroare materiala in dosarul Belina, in care este urmarita penal pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh, din nou la DNA n dosarul Belina

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh, actual consilier al premierului Viorica Dancila, s-a prezentat din nou la DNA, vineri dupa-amiaza, ea spunand ca a fost informata de catre procurori despre o eroare materiala in dosarul Belina, in care este urmarita penal pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, relateaza News. ro.

Carmen Harra, din nou mama la 63 de ani!

Carmen Harra, ajunsa la varsta de 63 de ani, a declarat ca si-ar dori sa fie din nou parinte. Clarvazatoarea spune ca vrea sa-si mareasca familia pentru ca traieste o perioada extrem de fericita a.

Carmen Harra se pregateste sa devina din nou mama

Carmen Harrase pregateste sa devina mama, din nou! Chiar daca a trecut mult timp de cand a adus-o pe lume pe fiica ei, celebra clarvazatoare vrea sa fie iar parinte. Ce a facut-o sa ia aceasta.

Cezar Ouatu, din nou indragostit: Cred ca s-a creat o reciprocitate imediata intre noi

Tenorul Cezar Ouatu este din nou indragostit. Artistul a vorbit despre iubita sa, make-up artistul Andreea Vilau. Da, este iubita mea si ma mandresc cu asta Viitorul cred ca ne rezerva multe impreuna,.

Gigi Becali isi da palme singur: Patronul FCSB, primele declaratii dupa inca un sezon in care a castigat locul 2

De cand latifundiarul din Pipera a iesit din inchisoare, echipa sa s-a abonat la a doua pozitie in clasamentul Ligii I.

CFR Cluj, noua campioana a Romaniei, FCSB pierde din nou titlul

CFR Cluj a castigat titlul de campioana a Romaniei la fotbal, duminica seara, dupa ce a invins-o pe FC Viitorul Constanta cu scorul de 1-0 1-0), pe teren propriu, in etapa a 10-a, ultima, din faza play-off a Li.

Tara noastra, din nou la coada clasamentului. Romanii au printre cele mai mici salarii din Europa

Romanii au printre cele mai mici salarii din Europa, arata o analiza realizata de o firma de consultanta. Culmea e ca, in ciuda veniturilor mici, romanii platesc printre cele mai mari impozite. Lorena Burlacu a.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )