Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gigi Becali, exuberant dupa transferul lui Nicusor Stanciu: E mare lucru sa aduci 10 milioane de euro, sa ii aduci in circuitul economic al Romaniei(VIDEO)

B1 B1,
Gigi Becali, exuberant dupa transferul lui Nicusor Stanciu: E mare lucru sa aduci 10 milioane de euro, sa ii aduci in circuitul economic al Romaniei(VIDEO)

Gigi Becali, principalul finantator al Stelei, a comentat pentru B1TV transferului lui Nicusor Stanciu la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro. Omul de afaceri a afirmat ca vrea sa fie lasat sa aduca bani. continuă pe B1

Gigi Becali, reactie dupa Manchester City-Steaua: Diferenta nu e de 5-0

Patronul Stelei a anuntat ca are o oferta uriasa pentru Nicusor Stanciu. Nu e nimic relevant in partida de azi. Nici noi si nici ei nu au dat drumul la motoare. Ma asteptam sa ne bata greu,.

Gigi Becali, euforic dupa tragerea la sorti a grupelor Europa League, fixeaza un obiectiv imposibil

Steaua va juca in Grupa L aEuropa League, alaturi de Villarreal, FC Zurich si Osmanlispor, iar Gigi Becali considera ca a avut parte de o tragere la sorti foarte buna. Patronul vicecampioanei nici nu i.

E oficial: Nicusor Stanciu a semnat cu Anderlecht. Jucatorul, vandut pentru suma de 9,8 milioane de euro

E oficial. Nicusor Stanciu se desparte de Steaua si urmeaza sa semneze un contract cu Anderlecht. Gigi Becali va primi in urma celui mai bun jucator al sau suma totala de 9,8 milioane de.

Becali i-a gasit inlocuitor lui Stanciu

Gigi Becali a anuntat ca are deja varianta pentru inlocuirea lui Nicolae Stanciu, jucatorul pe care Steaua il transfera la Anderlecht Bruxelles pentru aproape zece milioane de euro.

Gigi Becali: Speram la primavara europeana

Gigi Becali a comentat, vineri, tragerea la sorti a grupelor Europa League si considera ca Steaua a avut noroc. Patronul Stelei are sperante pentru calificarea dintr-o grupa cu Villarreal, Zurich si Osmanlispor, echipa lui Raul Rusescu.

Gigi Becali nu mai vrea umilinte in Europa: Sunt prea puternici pentru noi

Gigi Becali s-a saturat de umilinte in Europa si vrea sa evite un singur adversar la tragerea la sorti pentru grupele Europa League.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )