Libnet.ro
UNICEF

07:45

Gigi Becali: Speram la primavara europeana

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali: Speram la primavara europeana

Gigi Becali a comentat, vineri, tragerea la sorti a grupelor Europa League si considera ca Steaua a avut noroc. Patronul Stelei are sperante pentru calificarea dintr-o grupa cu Villarreal, Zurich si Osmanlispor, echipa lui Raul Rusescu. continuă pe Online Sport

Gigi Becali, euforic dupa tragerea la sorti a grupelor Europa League, fixeaza un obiectiv imposibil

Steaua va juca in Grupa L aEuropa League, alaturi de Villarreal, FC Zurich si Osmanlispor, iar Gigi Becali considera ca a avut parte de o tragere la sorti foarte buna. Patronul vicecampioanei nici nu i.

Gigi Becali nu mai vrea umilinte in Europa: Sunt prea puternici pentru noi

Gigi Becali s-a saturat de umilinte in Europa si vrea sa evite un singur adversar la tragerea la sorti pentru grupele Europa League.

Tigara si Cola, la revedere. Gigi Becali ii pune clauze serioase in contract lui Denis Alibec in cazul unui transfer la Steaua

Gigi Becali a anuntat ca daca Astra rateaza calificarea in grupele Europa League, Denis Alibce va fi noul jucator al Stelei. insa daca transferul se va concretiza in cele din urma, Alibec.

Gigi Becali a incasat milioane de euro in aceasta vara, dar nu a platit chiria la Domnesti. Si gloriile steliste au avut de suferit. Ce le-a facut latifundiarul i-a suparat teribil pe fostii jucatori

Gigi Becali a castigat aproape 15 milioane de euro in aceasta vara prin prisma calificarii Stelei in Europa League, dar si din vanzarea jucatorilor. Cu toate acestea, latifundiarul se.

Razboi total intre Remus Cernea si Gigi Becali. Daca e ateu, sa dezbata el idei cu elgibitii (LGBT) lui! Voi castiga procesul pentru ca judecatorii sunt romani si ortodocsi! (VIDEO)

Razboi total intre Remus Cernea si Gigi Becali. Deputatul independent il da in judecata pe latifundiarul din Pipera dupa ce a fost jignit intr-o emisiune difuzata pe B1.

Remus Cernea il da in judecata pe Gigi Becali, pentru disputa pe tema homosexualilor avuta in direct pe B1 TV. Deputatul ii cere despagubiri in valoare de 50.000 de euro (VIDEO)

Deputatul Remus Cernea a anuntat ca va depune marti la Tribunalul Bucuresti o cerere de chemare in judecata a lui George Becali. Deputatul il acuza pe Becali de atac la persoana,.

Gigi Becali nu renunta la Alibec. Conditii inedite puse de patronul Stelei

Gigi Becalinu ascunde faptul ca si-l doreste peDenis Alibecsi ca a discutat deja cu Ioan Niculae. Patronul Stelei este gata sa-i puna niste clauze inedite in contract fotbalistului trecut.

Gigi Becali anunta cel mai important transfer din istoria Ligii 1. Maine vine raspunsul

Nicusor Stanciu are mari sanse sa plece de la Steaua in urmatoarele zile,Gigi Becalirecunoscand ca se afla in negocieri avansate cu un club dinAnglia, scrie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )