Libnet.ro
UNICEF

12:30

Gigi Becali l-a facut praf pe Stanciu dupa meciul cu Dinamo

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali l-a facut praf pe Stanciu dupa meciul cu Dinamo

Nicusor Stanciu a scazut in evolutii dupa cele doua prezente in echipa nationala, cu Lituania si Spania, iar patronul stelist l-a criticat dur pe acesta dupa derby-ul cu Dinamo 1-1). continuă pe Online Sport

Gigi Becali: Lui Stanciu i s-a urcat celebritatea la cap, el a pierdut meciul

Patronul Stelei l-a desfiintat pe Nicusor Stanciu, dupa remiza Stelei cu Dinamo, 1-1. Sunt suparat, daca aveam meciul in mana si Stanciu il pierde. El crede ca fotbalul e asa,.

Gigi Becali, aparitie de senzatie la inmormantarea coregrafului Cornel Patrichi

Gigi Becali a participat, joi, la inmormantarea lui Cornel Patrichi si a aratat precum un star de cinema. Acesta a fost imbracat intr-un costum visiniu, de 5. 000 de euro, pe.

Daniela Crudu ii da emotii lui Gigi Becali. A pus ochii pe un alt fotbalist de la Steaua

Daniela Crudu s-a despartit de iubit si deja se gandeste la urmatoare ei victima. Crudutei ii merge din ce in ce mai bine si recent si-a facut si o noua schimbare de look. in.

VIDEOUn sofer beat si fara permis a omorat o femeie si a facut praf doua autoturisme, dupa care a fugit de la locul accidentului

In jurul orei 22:00, un autoturism inmatriculat in Spania a lovit o alta masina, dupa care a luat in plin un pieton care se afla pe trotuar, care a decedat la spital. Accidentul s-a produs in Bistrita si a fost cauzat de un tanar de 25 de ani fara permis si beat, care ulterior a fugit de la locul accidentului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )