Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali da lovitura de milioane de euro. Banii sunt deja pregatiti

Playtech Playtech,
Gigi Becali da lovitura de milioane de euro. Banii sunt deja pregatiti

Gigi Becali asteapta sa dea un tun pe bani multi in aceasta perioada de transferuri. Au fost discutii cu Norwich pentru transferul lui Dennis Man, dar formatia retrogradata in Championship a refuzat sa dea 15 milioane de euro. Pana la urma Florinel Coman este cel care a convins cu adevarat. in special datorita evolutiei foarte . continuă pe Playtech

Veste fantastica pentru Gigi Becali. Poate sa ia 10 milioane de euro fara sa faca nimic

Gigi Becali a anuntat ca nu mai ofera deloc bani pentru transferuri la FCSB. Dar bugetul clubului s-ar putea strange peste noapte, fara ca patronul miliardar al echipei sa bage mana in buzunar. Aceasta varianta a aparut chiar astazi, dupa ce Bogdan Planic a ales sa semneze cu Maccabi Haifa, in Israel. Un transfer care .

Gigi Becali, umilinta suprema primita de la Steaua. Cum a fost furat patronul FCSB chiar de marea rivala

Gigi Becali si-a schimbat strategia pentru noul sezon si anunta ca pune baza pe jucatorii crescuti de Academia FCSB. Nu a mai transferat decat fotbalisti liberi de contract si vrea sa ofere mai multe sanse tinerilor. Doar ca noul sau proiect primeste o lovitura puternica tocmai de unde se astepta mai putin. Emilian Pacionel, 19 .

Protest impotriva lui Gigi Becali. Ce se intampla acum, dupa ce FCSB va juca pe Stadionul Arcul de Triumf

Dupa ce a primit interzis pe Ghencea, Gigi Becali a fost refuzat si pe o alta arena care se construieste in Bucuresti. Patronul de la FCSB intentiona sa isi duca echipa sa joace la Arcul de Triumf, pe stadionul care se face pentru Euro 2020. Dar si acolo se loveste de o opozitie vehementa. Suporterii .

Fonduri europene de 1,2 milioane Euro pentru o cercetatoare romanca

O cercetatoare romanca a obtinut fonduri europene de aproape 1,2 milioane de euro din programul UE pentru inovare si cercetare Orizont 2020, pentru un proiect de istorie medievala pe care il va dezvolta la Cluj.

850 milioane euro - mentenanta garniturilor de metrou din Capitala

Compania Metrorex a lansat, astazi, achizitia publica pentru mentenanta ramelor de metrou. Este vorba despre un contract, care se va derula pe parcursul a urmatorilor 15 ani, cu o valoare estimata de aproape 850 milioane de euro. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 20 octombrie, iar firmele interesate trebuie sa faca dovada ca in ultimii trei ani au prestat activitati similare duse la bun sfarsit, in valoare cumulata de minimum 500 de milioane de lei.

Ajutoare de stat pentru Romania de 47,4 milioane euro pentru sectoare de crestere a animalelor

Comisia Europeana a aprobat ajutoare de stat in valoare totala de circa 229,4 milioane lei pentru sp.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )