Libnet.ro
UNICEF

05:30

Protest impotriva lui Gigi Becali. Ce se intampla acum, dupa ce FCSB va juca pe Stadionul Arcul de Triumf

Playtech Playtech,
Protest impotriva lui Gigi Becali. Ce se intampla acum, dupa ce FCSB va juca pe Stadionul Arcul de Triumf

Dupa ce a primit interzis pe Ghencea, Gigi Becali a fost refuzat si pe o alta arena care se construieste in Bucuresti. Patronul de la FCSB intentiona sa isi duca echipa sa joace la Arcul de Triumf, pe stadionul care se face pentru Euro 2020. Dar si acolo se loveste de o opozitie vehementa. Suporterii . continuă pe Playtech

Digisport: Protest impotriva lui Gigi Becali! FCSB nu este bine venita pe Stadionul Arcul de Triumf

Anuntul lui Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, cel care a spus ca FCSB va putea juca pe Stadionul Arcul de Triumf, care este aproape gata, i-a suparat la culme pe suporterii nationalei de rugby.

Gigi Becali este in culmea fericirii. Planul unic in Romania. Se intampla de acum

Gigi Becali, in culmea fericirii: marele plan al lui Thomas Neubert, la FCSB. Va fi unic in Romania, la Steaua, spune oficialul ros-albastrilor. Gigi Becali, fericire fara margini. Neubert si-a propus sa o schimbe din temelii pe FCSB: Vreau sa jucam ca Liverpool Va fi unic in Romania Desi german la origini, bun prieten cu .

Veste fantastica pentru Gigi Becali. Poate sa ia 10 milioane de euro fara sa faca nimic

Gigi Becali a anuntat ca nu mai ofera deloc bani pentru transferuri la FCSB. Dar bugetul clubului s-ar putea strange peste noapte, fara ca patronul miliardar al echipei sa bage mana in buzunar. Aceasta varianta a aparut chiar astazi, dupa ce Bogdan Planic a ales sa semneze cu Maccabi Haifa, in Israel. Un transfer care .

Gigi Becali, umilinta suprema primita de la Steaua. Cum a fost furat patronul FCSB chiar de marea rivala

Gigi Becali si-a schimbat strategia pentru noul sezon si anunta ca pune baza pe jucatorii crescuti de Academia FCSB. Nu a mai transferat decat fotbalisti liberi de contract si vrea sa ofere mai multe sanse tinerilor. Doar ca noul sau proiect primeste o lovitura puternica tocmai de unde se astepta mai putin. Emilian Pacionel, 19 .

Ce se intampla acum cu cele 4 fete care au batut adolescenta din Targu Jiu. O agresoare a fost retinuta

Cele patru fete care aveau varste cuprinse intre 12 si 14 ani din Targu Jiu, ce au lovit cu bestialitate o minora de 13 ani ani, au fost identificate de politisti si audiate, iar alaturi de ele se aflau si parintii lor. UPDATE 17:47: Una dintre agresoarele minorei de 13 ani din Targu Jiu, o .

Anuntul nesperat pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Ce se intampla acum cu pretul la pompa

Prognoza pentru 2021 este putin mai modesta decat cea a lui Goldman Sachs, declara Alexander Novak, ministrul rus al energiei. Dar ne putem astepta la volatilitate pe piata, atat cu maxime cat si cu minime. Anuntul nesperat pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina Ministrul rus al energiei, Alexander Novak, a cerut doar .

Fenomenul astronomic bizar de pe cer. A fost explicat abia acum, dupa sute de ani

Astrologii au ajuns la o concluzie in privinta unui fenomen rar. Ce s-a putut pe cerul Japoniei si ce au stabilit cercetarorii in urma episodului astral urmarit? Fenomen astronomic bizar pe cerul Japoniei Astronomii moderni au ajuns la o concluzie in ceea ce priveste fenomenul numit aurora boreala. Pe data de 30 decembrie a anului .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )