Libnet.ro
UNICEF

06:00

GIGI BECALI, previziuni neasteptate despre CRISTI BORCEA: Orice ce s-ar intampla acum, ii contopeste pedeapsa

B1 B1,
GIGI BECALI, previziuni neasteptate despre CRISTI BORCEA: Orice ce s-ar intampla acum, ii contopeste pedeapsa

Gigi Becali a vorbit despre problemele pe care le are finul sau Cristi Borcea, in urma perchezitiilor facute de procurorii DIICOT, intr-un dosar de evaziune. Becali este de parere ca fostului actionar de la. continuă pe B1

Cristi Borcea, eliberat pentru o cautiune uriasa

Dupa ore bune de audieri intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, Cristi Borcea a putut pleca acasa, dar doar dupa ce a platit o cautiune de doua milioane de lei, informeaza Digi24. Vineri,.

Cristi Borcea a fost ridicat de procurorii DIICOT

Cristi Borcea a fost ridicat, vineri, de procurorii DIICOT. Locuinta sa a fost perchezitionata de procurorii DIICOT,intr-o cauza privind un grup infractional specializat in evaziune fiscala si.

Cristi Borcea, dus la audieri de DIICOT, dupa zece ore de perchezitii

Cristi Borcea a fost dus la audieri de DIICOT, dupa perchezitiile de la casa sa, care au durat mai bine de zece ore. Fostul actionar de la Dinamo este vizat intr-un dosar e evaziune fiscala si spalare de bani, .

Perchezitii la domiciliul fostului sef de la Dinamo. Care este situatia juridica a lui Cristi Borcea, eliberat conditionat in vara

Casa fostului sef de la Clubul Dinamo a fost luata vineri cu asalt de procurorii antimafia, intr-un dosar in care oamenii legii suspecteaza mai multe persoane de evaziune fiscala si spalare de bani, cauzand un prejudiciu de 40 de milioane de lei. Cristi Borcea insa abia ce a fost eliberat din inchisoare in vara acestui an, dupa ce a ispasit o parte din pedeapsa obtinuta in Dosarul Transferurilor.

Perchezitii la locuinta lui Cristi Borcea! Ancheta de amploare a procurorilor DIICOT intr-un dosar cu un prejudiciu estimat la 40 de milioane. Vizati si mai multi sefi din Rompetrol

Noi probleme pentru Cristi Borcea la scurt timp dupa ce a fost eliberat din inchisoare! Fostul actionar de la Dinamo este vizat intr-un dosar e evaziune fiscala si spalare de bani, locuinta sa fiind.

Gigi Becali il calca in picioare pe Dica: A pus semnul egalului intre antrenorul de decor si un animal

Avand in vedere ce a spus patronul ros-albastrilor, orice om decent ar fi demisionat din functie. Dica continua sa se tina insa de scaun cu orice pret.

Procurorii DIICOT au decis! Cristi Borcea, sub control judiciar pe cautiune

Update: S-a luat decizia in privinta lui Cristian Borcea. Procurorii DIICOT au dispus punerea acestuia sub control judiciarpe cautiune. Este vorba despre o suma dedoua milioane de lei.

DIICOT face vineri 24 de perchezitii, inclusiv acasa la Cristi Borcea. n dosar se acuza un prejudiciu de 40 mil. lei

Procurorii DIICOT efectueaza, vineri, mai multe perchezitii domiciliare, intre care si la Cristian Borcea, intr-o cauza ce vizeaza destructurarea unui grup infractional organizat specializat in evaziune fiscala si spalare de bani. Perchezitiile au loc in Bucuresti, Ilfov, Braila si Constanta, transmite Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )