Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali ramane in arest. Cererea de contopire a pedepselor se judeca pe 27 iunie

Antena3 Antena3,
Gigi Becali ramane in arest. Cererea de contopire a pedepselor se judeca pe 27 iunie

Update 12. 50 - Cererea de contopire a pedepselor lui Gigi Becali va fi judecata pe 27 iunie, a decis, miercuri, Tribunalul Bucuresti, care a stabilit ca la dosar trebuie atasate fisa de cazier judiciar a. continuă pe Antena3

Gigi Becali ramane in arest. Tribunalul Bucuresti i-a respins cererea de intrerupere a pedepsei

Update 10. 42 - Cererea lui Gigi Becali de intrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de inchisoare din dosarul schimbului de terenuri cu MApN a fost respinsa, miercuri, de Tribunalul Bucuresti. Decizia.

Gigi Becali ramane in inchisoare: Judecatorii au decis sa nu ii aprobe cererea de suspendare a pedepsei pentru trei luni

Judecatorii de la TribunalulBucuresti au decis, miercuri, sa nu aprobe cererea lui Gigi Becali de a suspenda pedeapsa de trei ani pe care o are de executat, cu trei luni, relateaza B1 TV. Astfel, Becali va.

Magistratii Tribunalului Bucuresti judeca astazi cererile lui Gigi Becali. Omul de afaceri afla daca va fi eliberat pentru trei luni

Magistratii Tribunalului Bucuresti judeca miercuri cererea de contopire a pedepselor primite de Gigi Becali in dosarele Schimbul de terenuri si Valiza. Tot astazi magistratii urmeaza sa anunte daca latifundiarului ii va fi aprobata cererea de intrerupere a executarii pedepsei cu inchisoarea.

Decizia de eliberare a lui Gigi Becali a fost amanata. Vezi motivatia judecatorului.

Instanta a amanat pentru miercuri, 19 iunie, o decizie in privinta cererii de eliberare pentru trei luni a lui Gigi Becali, informeaza b1. ro. Judecatorul a declarat ca a luat aceasta decizie deoarece are multe recursuri de solutionat si nu ar avea timp sa se pronunte mai devreme. Tot miercuri, la Tribunal se va judeca si cererea de contopire a pedepselor lui Gigi Becali, primite in dosarul Valiza si dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Becali a afirmat, in fata instantei, ca aceasta .

Gigi Becali NU va fi eliberat 3 luni. Contopirea pedepselor si primirea unui eventual spor, ...

UPDATE INSTANTA a amanat pronuntarea contopirii pedepselor lui GIGI BECALI PANA LA DATA DE 27 IUNIE. Procurorul de sedinta a cerut amanarea judecarii contopirii pedepselor lui Gigi Becali pana ce instanta primeste cazierul judiciar al condamnatului. Acest document este esential la dosar deoarece radiografiaza toate pedepsele primite in cele trei dosare latifundiarului. Din documente se va vedea ca are in cele trei dosare, cinci condamnari cu inchisoarea, in total la sapte ani, dar prin .

Solicitarea de contopire a pedepselor primite de Gigi Becali va fi judecata pe 27 iunie

Tribunalul Bucuresti a decis miercuri amanarea pana pe 27 iunie a solicitarii de contopire a pedepselor cu inchisoarea primite de Gigi Becali. in total, Becali a fost condamnat in trei dosare penale. in.

Gigi Becali afla, miercuri, daca va fi liber in urmatoarele trei luni.

Omul de afaceri Gigi Becali afla, miercuri, daca va fi pus in libertate temporar, pentru trei luni, relateaza Mediafax. Tribunalul Bucuresti se pronunta in cazul cererii lui Becali de intrerupere a pedepsei de trei ani de inchisoare, primita in dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Instanta va judeca si solicitarea de contopire a pedepsei din dosarul schimbului de terenuri cu cea din Valiza. Luni, Gigi Becali a spus in fata instantei ca una dintre fiicele sale implineste 18 ani in 7 .

VIDEO Tribunalul Bucuresti judeca luni cererea de intrerupere a pedepsei cu inchisoarea a lui Gigi Becali

Magistratii Tribunalului Bucuresti urmeaza sa judece, luni, cererea de intrerupere a pedepsei cu inchisoarea in cazul lui Gigi Becali. Avocatii omului de afaceri au cerut intreruperea pedepsei pentru trei luni - maximul prevazut de lege - pentru ca Gigi Becali sa isi poata continua afacerile, sa isi intretina familia si sa poata finanta in continuare Clubul Steaua, a aratat Bogdan Barbuceanu, unul dintre aparatorii sai.

Tribunalul Bucuresti judeca luni cererea de intrerupere a pedepsei cu inchisoarea a lui Gigi Becali

Magistratii Tribunalului Bucuresti urmeaza sa judece, luni, cererea de intrerupere a pedepsei cu inchisoarea in cazul lui Gigi Becali. Omul de afaceri este in inchisoare din data de 20 mai, dupa ce a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Tribunalul Bucuresti judeca luni cererea de intrerupere a pedepsei depusa de Gigi Becali

Zi importanta pentru Gigi Becali. Finantatorul Stelei ar putea fi eliberat luni. Tribunalul Bucuresti analizeaza cererea de intrerupere a pedepsei cu trei luni, depusa de latifundiarul din Pipera. Mihaela.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2279 seconds )