Libnet.ro
UNICEF

15:45

Gigi Becali vrea in libertate. Finantatorul Stelei ar putea iesi din inchisoare maine

Antena3 Antena3,
Gigi Becali vrea in libertate. Finantatorul Stelei ar putea iesi din inchisoare maine

Gigi Becali vrea sa fie liber de ziua lui. Latifundiarul a depus o cerere la conducerea penitenciarului prin care vrea fie liber la 25 iunie ca sa isi petreaca ziua de nastere alaturi de familie. Avocatul lui. continuă pe Antena3

Gigi Becali vrea sa fie liber de ziua sa de nastere.

Gigi Becali vrea sa fie liber de ziua lui de nastere, marti, 25 iunie. Avocatii acestuia au depus deja cererea. In numele domniei sale, eu am facut o cerere, potrivit legii 275, in care am solicitat ca in ziua de nastere sau imediat dupa, avand in vedere ca una din fiicele sale va face majoratul, sa i se acorde o permisie de o zi. Legea permite acest lucru, nu mai mult de 15 zile pe an, avand argumente foarte serioase de ordin familial, a explicat avocatul finantatorului Stelei, Pavel Abraham, .

Gigi Becali vrea sa fie liber de ziua sa de nastere: Avocatii au depus cererea

Gigi Becali vrea sa fie liber de ziua lui de nastere, marti, 25 iunie, relateaza B1 TV. Avocatii acestuia au depus deja cererea. Becali va implinii 55 de ani si doreste sa petreaca alaturi de familie.

Noul avocat al lui Becali: Finantatorul Stelei ar putea iesi din inchisoare marti

Gigi Becali ar putea iesi din inchisoare marti, de ziua lui, pentru 24 de ore, daca cererea depusa de avocatul sau va fi aprobata. Anuntul a fost facut duminica, la Antena 3, de avocatul lui George Becali, Pave.

Gigi Becali a cerut o zi libera de ziua lui

Gigi Becali vrea sa obtina permisiunea sa paraseasca pentru o zi Penitenciarul Jilava, unde ispaseste o pedepsa de trei ani, pentru a-si serba ziua de nastere, pe 25 iunie, cu familia, dupa obiceiurile machedone, a declarat avocatul lui Becali, Paul.

Gigi Becali s-a inscris in campionatul de table de la penitenciarul Jilava

Aflat in penitenciarul Jilava, patronul Stelei, Gigi Becali, si-a gasit o ocupatie pe placul sau in celulele detinutilor. Astfel, potrivit noului avocat Pavel Abraham, Gigi Becali si omul de afaceri Marius.

Radu Banciu: Gigi Becali a facut apel la CEDO din cauza ca este nemultumit ca a ajuns la inchisoare

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, apelul facut de Gigi Becali la CEDO, privind condamnarea sa in dosarulValiza. Gigi Becali a facut astazi u.

Mama lui Gigi Becali a fost decorata de Patriarhul Daniel

Mama lui Gigi Becali a fost decorata luni, in a doua zi de Rusalii, de catre Preafericitul Daniel, la slujba de sfintire a Bisericii Sfanta Treime din cartierul Ghencea. Potrivit Gandul, Alexandra Becali.

Gigi Becali incearca sa obtina permisiunea de a parasi penitenciarul de ziua lui de nastere

Gigi Becali incearca sa obtina permisiunea sa paraseasca pentru o zi Penitenciarul Jilava, unde ispaseste o pedepsa de trei ani, pentru a-si serba ziua de nastere, pe 25 iunie, cu familia, dupa obiceiurile machedone, a declarat duminica pentru Mediafax avocatul lui Becali, Paul Abraham. Cererea de permisie a fost depusa vineri la penitenciar, urmand sa fie analizata de Comisia de disciplina.

Gigi Becali si-a schimbat doi avocati, nemultumit ca judecatorii au amanat decizia de contopire a pedepselor

Fostul europarlamentar Gigi Becali va avea de acum doar doi aparatori, pe Bogdan Vlad si Pavel Abraham, dupa ce a renuntat la serviciile avocatilor Bogdan Barbuceanu si Mihaela Olaru. Cei doi avocati ii vor oferi lui Becali asistenta juridica in cererea de intrerupere a executarii pedepsei si in cea de contopire a pedepselor.

Avocatul lui Gigi Becali: Vom cere ajutor BOR pentru gratiere. Calugarii de la Athos vor sa se intalneasca cu presedintele Basescu

Avocatul lui Gigi Becali, Pavel Abraham, a prezentat, luni, motivatia omului de afaceri prin care solicita eliberarea sa din inchisoare pentru 24 ore, marti, cand va aniversa 55 de ani. in scrisoarea sa de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )