Libnet.ro
UNICEF

22:00

Gigi Netoiu, condamnat in dosarul Transferurilor, a facut INFARCT in penitenciar

România Liberă România Liberă,
Gigi Netoiu, condamnat in dosarul Transferurilor, a facut INFARCT in penitenciar

Gigi Netoiu, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare in dosarul Transferurilor si incarcerat la Sectia exterioara Vanjulet a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, a fost transportat la spital. continuă pe România Liberă

Gigi Netoiu, condamnat in dosarul Transferurilor, la spital dupa ce a facut infarct in penitenciar

Gigi Netoiu, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare in dosarul Transferurilor si incarcerat la Sectia exterioara Vanjulet a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, a fost transportat duminica la spital, iar surse medicale au spus ca acesta a facut infarct, starea sa fiind stabilizata.

Gigi Netoiu, transportat de urgenta la spital dupa ce a suferit un infarct

Gigi Netoiu, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare in dosarul Transferurilor si incarcerat la Sectia exterioara Vanjulet a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, a fost transportat duminica la.

Gigi Netoiu a facut infarct in Penitenciarul din Vinjulet. Magistratii i-au respins la inceputul lunii cererea de liberare conditionata

Gigi Netoiu, incarcerat in Penitenciarul Vinjulet din Mehedinti, a suferit duminica seara un infarct, fiind adus de ambulanta la Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin. Cateva ore mai tarziu a fost preluat de o alta ambulanta si transportat la o clinica de cardiologie din Timisoara.

Judecatoarea Terceanu, acuzata ca ar fi primit mita pentru o solutie de achitare in dosarul Transferurilor, eliberata

Judecatoarea Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucuresti, va fi cercetata in arest la domiciliu in dosarul in care este acuzata de procurorii anticoruptie ca ar fi primit o mita de 220. 000 de euro pentru a dat o solutie de achitare in dosarul Transferurilor. Asta potrivit unei decizii de vineri a inaltei Curti.

Dosarul Transferurilor: Judecatoarea Terceanu, plasata in arest la domiciliu

Judecatoarea Geanina Terceanu, care a cerut 220. 000 euro mita pentru o sentinta favorabila in Dosarul Transferurilor,a fost plasata in arest la domiciliu, dupa ce instanta suprema a admis o cerere depusa de magistrat. Decizia este definitiva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )