Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ginerele lui Farmazon ramane dupa gratii. Judecatorii au resprins propunerea de arest la domiciliu

Adevărul Adevărul,
Ginerele lui Farmazon ramane dupa gratii. Judecatorii au resprins propunerea de arest la domiciliu

Astazi, magistratii Tribunalului Vaslui au judecat propunerea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, privind arestarea preventiva a lui Cornel Selaru, ginerele omului de afaceri Emil Savin, sub acuzatia de omor, respectiv loviri si alte violente. continuă pe Adevărul

Ginerele lui Bercea Mondial ramane dupa gratii

Ginerele lui Bercea Mondial, arestat in dosarul de santaj in care e implicat fratele presedintelui Traian Basescu, ramane dupa gratii. Tribunalul Constanta a respins ca nefondata cererea lui de eliberare.

Horatiu Bota si Vasile Iancu, fostii politisti de la rutiera acuzati de furt calificat, raman dupa gratii. Judecatorii au admis contestatia procurorilor

Horatiu Bota si Vasile Iancu, cei doi fosti politisti de la Serviciul Rutier cercetati intr-un dosar de furt calificat cu prejudiciu estimat la 1 milion de lei, vor fi cercetati in continuare in stare de arest preventiv.

Chris Brown a fost eliberat din inchisoare: Rapperul a stat dupa gratii 108 zile

Rapperul american Chris Brown a fost eliberat din inchisoare duminica noaptea, in Los Angeles, informeaza tmz. com. Muzicianul, in varsta de 25 de ani, fusese incarcerat in martie, dupa ce a incalcat normele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,309 seconds )