Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gisele Bundchen, cel mai bine platit model din lume. Cat castiga brazilianca intr-o singura zi

Adevărul Adevărul,
Gisele Bundchen, cel mai bine platit model din lume. Cat castiga brazilianca intr-o singura zi

Gisele Bundchen a fost desemnata, pentru al saptelea an consecutiv, cel mai bine platit model din lume, potrivit unui clasament intocmit de editorii revistei Forbes. continuă pe Adevărul

Cat castiga pe zi cel mai bine platit top model din lume

Gisele Bundchen, cel mai bine platit top model din lume in 2013, a castigat in ultimele 12 luni suma de 47 de milioane de dolari, ceea ce reprezinta o medie de 148. 000 de dolari pe zi, informeaza Mediafax.

Gisele Bundchen a castigat in ultimele 12 luni 128.000 de dolari pe zi

Top-modelul brazilian Gisele Bundchen, cel mai bine platit manechin din lume in 2013, a castigat in ultimele 12 luni suma de 47 de milioane de dolari, ceea ce reprezinta o medie de 128. 000 de dolari pe zi,.

Corpul uman: intre ce ore functioneaza cel mai bine organele tale

Totul in jurul nostru se reteta ciclic: secundele, minutele, orele, zilele, anii, anotimpurile, somnul, respiratia, bataile inimii. Viata e formata dintr-o intreaga gama de cicluri care creeaza o adevarata .

Darie Cristea, la Adevarul Live: Ceausescu a lasat impresia ca a imbracat cel mai bine haina prezidentiala

Sociologul Darie Cristea alaturi de jurnalistii Dan Marinescu si Calin Nicolescu au dezbatut, la emisiunea Adevarul Live, rezultatele celui mai recent sondaj INSCOP, care arata ca, in opinia romanilor, Nicolae Ceausescu a fost personajul cel mai potrivit pentru a ocupa functia de presedinte al Romaniei.

Romanii il regreta pe Ceausescu. Cel mai recent sondaj arata ca este considerat cel mai potrivit fost presedinte

Nicolae Ceausescu este considerat cel mai potrivit fost presedinte al Romaniei, conform rezultatelor unui barometru INSCOP, informeaza AGERPRES. Nicolae Ceausescu ocupa primul loc in top, 24,7% dintre romani .

Traian Basescu: Cristian Diaconescu, cel mai legitim candidat pentru Presedintie. Un partid mic poate sa dea un presedinte mare

Presedintele Traian Basescu participa sambata la Congresul Femeilor Populare al Organizatiei de Femei a Partidului Miscarea Populara, de la Sinaia, acolo unde a afirmat ca cel mai legitim candidat pentru.

STUDIU DTZ: Bucurestenii aleg cel mai accesibil mall, pentru cumparaturi

Accesibilitatea este cel mai important element pentru bucuresteni, in alegerea centrului comercial pentru cumparaturi, potrivit unui studiu Retail Metrics, realizat de compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Cel mai inspirat bibliotecar din lume traieste in comuna Pietrari

L-am intalnit pe cel mai inspirat bibliotecar din lume, asa cum a fost desemnat in urma unui concurs international desfasurat in acest an, la care au participat oameni din bransa de pe patru continente. Traim vremuri in care pasiunea pentru citit se clatina, in detrimentul Internetului.

Nu ai bani de Londra? Uite cum faci o excursie gratuita in cel mai vizitat oras din lume

Londra, cel mai vizitat oras din lume in acest an , poate fi vizitata in cele mai mici detalii si din fata calculatorului, dupa ce Google a realizat cartografierea 3D a intregului oras, informeaza dailymail. co. uk.

Nicolae Ceausescu e considerat cel mai potrivit presedinte pe care l-a avut Romania. Urmeaza Ion Iliescu si Traian Basescu - sondaj

Nicolae Ceausescu este considerat cel mai potrivit presedinte pe care l-a avut Romania, arata rezultatele unui barometru INSCOP, citate de Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )