Libnet.ro
UNICEF

23:15

STUDIU DTZ: Bucurestenii aleg cel mai accesibil mall, pentru cumparaturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU DTZ: Bucurestenii aleg cel mai accesibil mall, pentru cumparaturi

Accesibilitatea este cel mai important element pentru bucuresteni, in alegerea centrului comercial pentru cumparaturi, potrivit unui studiu Retail Metrics, realizat de compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox. continuă pe Ziarul Bursa

iPhone 5s este cel mai popular smartphone in 35 de tari, iar o surpriza sunt chinezii de la Xiaomi

Chiar daca la nivel global platforma Android are aproximativ 80% din piata, iPhone 5Scu iOS se pare ca reuseste sa fie cel mai popular smartphone in 35 de tari. Cu toate ca multi dintre prietenii vostri au smartphone-uri cu Android, cel mai probabil un Samsung, Apple mai are mult pana sa devina irelevant in acest domeniu. Un studiu al celor de la Counterpoint Technology Market Research ne atrage atentia asupra faptului ca, atunci cand vine vorba de cel mai popular [].

Romanii il regreta pe Ceausescu. Cel mai recent sondaj arata ca este considerat cel mai potrivit fost presedinte

Nicolae Ceausescu este considerat cel mai potrivit fost presedinte al Romaniei, conform rezultatelor unui barometru INSCOP, informeaza AGERPRES. Nicolae Ceausescu ocupa primul loc in top, 24,7% dintre romani .

Cat castiga pe zi cel mai bine platit top model din lume

Gisele Bundchen, cel mai bine platit top model din lume in 2013, a castigat in ultimele 12 luni suma de 47 de milioane de dolari, ceea ce reprezinta o medie de 148. 000 de dolari pe zi, informeaza Mediafax.

Cel mai inspirat bibliotecar din lume traieste in comuna Pietrari

L-am intalnit pe cel mai inspirat bibliotecar din lume, asa cum a fost desemnat in urma unui concurs international desfasurat in acest an, la care au participat oameni din bransa de pe patru continente. Traim vremuri in care pasiunea pentru citit se clatina, in detrimentul Internetului.

Nu ai bani de Londra? Uite cum faci o excursie gratuita in cel mai vizitat oras din lume

Londra, cel mai vizitat oras din lume in acest an , poate fi vizitata in cele mai mici detalii si din fata calculatorului, dupa ce Google a realizat cartografierea 3D a intregului oras, informeaza dailymail. co. uk.

Nicolae Ceausescu e considerat cel mai potrivit presedinte pe care l-a avut Romania. Urmeaza Ion Iliescu si Traian Basescu - sondaj

Nicolae Ceausescu este considerat cel mai potrivit presedinte pe care l-a avut Romania, arata rezultatele unui barometru INSCOP, citate de Agerpres.

Inflatia s-a mentinut la 0,5% in iunie, cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata anuala a infla and tiei in zona euro a fost de 0,5% in iunie, la acelasi nivel ca luna precedenta, respectiv pentru a doua luna consecutiv la cel mai redus nivel din ultimii peste patru ani, conform datelor publicate astazi de Oficiul european de statistica Eurostat).

Darie Cristea, la Adevarul Live: Ceausescu a lasat impresia ca a imbracat cel mai bine haina prezidentiala

Sociologul Darie Cristea alaturi de jurnalistii Dan Marinescu si Calin Nicolescu au dezbatut, la emisiunea Adevarul Live, rezultatele celui mai recent sondaj INSCOP, care arata ca, in opinia romanilor, Nicolae Ceausescu a fost personajul cel mai potrivit pentru a ocupa functia de presedinte al Romaniei.

Pretul boabelor de cacao, la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Cresterea consumului de ciocolata din Asia duce pretul boabelor de cacao la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, in conditiile in care producatorii de profil achizitioneaza cantitati mai mari de cacao pentru acoperirea cererii.

Cel mai batran om din lume fumeaza un pachet de tigari pe zi, de 50 de ani

Un brazilian care a implinit 126 de ani saptamana trecuta ar putea fi cel mai batran om din lume. El este perfect lucid si nu are nicio problema de sanatate, in ciuda faptului ca fumeaza de 50 de ani cate un pachet de tigari pe zi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )