Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat castiga pe zi cel mai bine platit top model din lume

România Liberă România Liberă,
Cat castiga pe zi cel mai bine platit top model din lume

Gisele Bundchen, cel mai bine platit top model din lume in 2013, a castigat in ultimele 12 luni suma de 47 de milioane de dolari, ceea ce reprezinta o medie de 148. 000 de dolari pe zi, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Nokia Lumia 520 Cel mai bine vandut Windows Phone

Am auzit deja de la Microsoft ca Windows Phone a crescut cu 91 procente in fiecare an. Nokia Lumia 520 este unul dintre aceste motive. Cresterea exploziva de care a beneficiat segmentul de smartphone-uri cu Windows Phone se datoreaza unor modele entry-level precum Nokia Lumia 520. Lumia 520 este asadar, cel mai bine vandut Windows Phone de la inceputul acestei platforme, numarand nu mai putin de 12 milioane de unitati. Popularitatea acestui model vine in primul rand dinprisma pretului foarte [].

Caru' cu Vedete: EBA, din nou insarcinata. Dorinta i s-a indeplinit; Cel mai bine pastrat secret al Mirabelei Dauer! Ce operatii estetice si-a facut de fapt cantareata; DJ Harra a fost inselata de iubit cu o alta vedeta

O noua blonda i-a furat inima lui Adrian Cristea! Sa fie ea noua iubita a Printului?Fotbalistul pare ca si-a gastit fericirea cu o blonda noua. Vica Blochina s-a apucat de yoga! Sexoasa blonda a fost o saptamana in tabara iar copilul a ramas cu Piturca. Vica este, fara doar si poate.

Darie Cristea, la Adevarul Live: Ceausescu a lasat impresia ca a imbracat cel mai bine haina prezidentiala

Sociologul Darie Cristea alaturi de jurnalistii Dan Marinescu si Calin Nicolescu au dezbatut, la emisiunea Adevarul Live, rezultatele celui mai recent sondaj INSCOP, care arata ca, in opinia romanilor, Nicolae Ceausescu a fost personajul cel mai potrivit pentru a ocupa functia de presedinte al Romaniei.

Romanii il regreta pe Ceausescu. Cel mai recent sondaj arata ca este considerat cel mai potrivit fost presedinte

Nicolae Ceausescu este considerat cel mai potrivit fost presedinte al Romaniei, conform rezultatelor unui barometru INSCOP, informeaza AGERPRES. Nicolae Ceausescu ocupa primul loc in top, 24,7% dintre romani .

iPhone 5s este cel mai popular smartphone in 35 de tari, iar o surpriza sunt chinezii de la Xiaomi

Chiar daca la nivel global platforma Android are aproximativ 80% din piata, iPhone 5Scu iOS se pare ca reuseste sa fie cel mai popular smartphone in 35 de tari. Cu toate ca multi dintre prietenii vostri au smartphone-uri cu Android, cel mai probabil un Samsung, Apple mai are mult pana sa devina irelevant in acest domeniu. Un studiu al celor de la Counterpoint Technology Market Research ne atrage atentia asupra faptului ca, atunci cand vine vorba de cel mai popular [].

STUDIU DTZ: Bucurestenii aleg cel mai accesibil mall, pentru cumparaturi

Accesibilitatea este cel mai important element pentru bucuresteni, in alegerea centrului comercial pentru cumparaturi, potrivit unui studiu Retail Metrics, realizat de compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Cel mai inspirat bibliotecar din lume traieste in comuna Pietrari

L-am intalnit pe cel mai inspirat bibliotecar din lume, asa cum a fost desemnat in urma unui concurs international desfasurat in acest an, la care au participat oameni din bransa de pe patru continente. Traim vremuri in care pasiunea pentru citit se clatina, in detrimentul Internetului.

Nu ai bani de Londra? Uite cum faci o excursie gratuita in cel mai vizitat oras din lume

Londra, cel mai vizitat oras din lume in acest an , poate fi vizitata in cele mai mici detalii si din fata calculatorului, dupa ce Google a realizat cartografierea 3D a intregului oras, informeaza dailymail. co. uk.

Nicolae Ceausescu e considerat cel mai potrivit presedinte pe care l-a avut Romania. Urmeaza Ion Iliescu si Traian Basescu - sondaj

Nicolae Ceausescu este considerat cel mai potrivit presedinte pe care l-a avut Romania, arata rezultatele unui barometru INSCOP, citate de Agerpres.

Inflatia s-a mentinut la 0,5% in iunie, cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata anuala a infla and tiei in zona euro a fost de 0,5% in iunie, la acelasi nivel ca luna precedenta, respectiv pentru a doua luna consecutiv la cel mai redus nivel din ultimii peste patru ani, conform datelor publicate astazi de Oficiul european de statistica Eurostat).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )