Libnet.ro
UNICEF

23:45

GMP Advertising o numeste director executiv pe Andreea Nemens. Felix Tataru: Eu sunt antreprenor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
GMP Advertising o numeste director executiv pe Andreea Nemens. Felix Tataru: Eu sunt antreprenor

Andreea Nemens 34 de ani) a fost promovata de la inceputul lunii noiembrie ca director executiv al GMP Advertising, una dintre cele mai mari agentii independente de pe piata locala, cu afaceri de 1,78 milioane de euro anul trecut. Felix Tataru,. continuă pe Wall-Street Ro

Andreea Nemens, numita director executiv al agentiei GMP Advertising

Andreea Nemens a fost numita, de la inceputul acestei luni, director executiv al agentiei GMP Advertising, iar fondatorul Felix Tataru ramane director general, transmite HotNews. ro.

Andreea Nemens - numita director executiv al agentiei GMP Advertising

Andreea Nemens, pana acum client service director in cadrul GMP, este de la inceputul acestei luni director executiv al agentiei, iar fondatorul Felix Tataru ramane director general, potrivit unui comunicat de presa.

Vaslui: Director executiv al Agentiei pentru Protectia Mediului, deferit justitiei de DNA.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Iasi au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a lui Remus Mitrea, director executiv al Agentiei pentru Protectia Mediului Vaslui, acuzat de opt infractiuni de luare de mita, din care unele in forma continuata, si dare de mita, in forma continuata, potrivit Agerpres. In acelasi dosar au mai fost deferite justitiei pentru infractiuni similare Emil Savin, administrator al SC Transmir SRL Zorleni, jud. Vaslui, .

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )