Libnet.ro
UNICEF

18:30

Google BLOCHEAZA filmul Inocenta musulmanilor in Singapore.

România Liberă România Liberă,
Google BLOCHEAZA filmul Inocenta musulmanilor in Singapore.

Dupa manifestatiile violente din lumea musulmana generate de filmul anti-islamic Inocenta Musulmanilor, Google a blocat in Singapore accesul la aceasta pelicula, solicitare ce i-a fost adresata de autoritatile acestei tari, transmite agentia EFE, potrivit Agerpres. Google a mai blocat vizionarea acestui film in tarile care au cerut acest lucru, cum ar fi India, Indonezia, Malayezia, Libia sau Egipt. Pelicula de o ora si 14 minute a fost postata pe Youtube, dupa ce o versiune scurta de 14 . continuă pe România Liberă

Mahmoud Ahmadinejad: Filmul Inocenta musulmanilor este produsul unui complot israelian

Presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a aprecizat ca filmul islamofob Inocenta musulmanilor este produsul unui complot israelian, intr-un discurs tinut cu ocazia unei defilari militare organizate vineri la Teheran pentru a marca inceputul razboiului dintre Iran si Irak 1980-1988), relateaza AFP.

PROTESTE fata de filmul Inocenta musulmanilor, programate in Germania.

O serie de manifestatii de protest fata de filmul controversat Inocenta musulmanilor sunt programate vineri, sambata si duminica in orase germane, potrivit Mediafax. Aproximativ 800 de persoane vor participa la un miting in Fribourg en Brisgau sud-vest), vineri, iar 400 - 500 vor protesta la Hanovra si Cuxhaven duminica. Politia spera ca protestele vor fi pasnice si a mobilizat efective importante. Conform agentiei DPA, manifestatii de protest vor avea loc si la Karlsruhe si Dortmund, .

Regizorul si actorii din filmul Inocenta Musulmanilor, amenintati cu moartea. Actrita principala face dezvaluiri incendiare

Rudele regizorului filmului Inocenta Musulmanilor au fost duse de politie, cu fetele acoperite, in locul unde se ascunde acesta. intre timp, protagonista filmului care a declansat un val de violente in lumea.

Justitia americana respinge cererea de retragere a filmului Inocenta musulmanilor de pe YouTube

Justitia americana a respins joi solicitarea unei actrite care a participat la filmul Inocenta musulmanilor de retragere a acestuia de pe site-ul YouTube, anunta Curtea superioara din Los Angeles, citata de.

Actrita din controversatul film Inocenta musulmanilor depune plangere impotriva ...

O actrita din filmul islamofob Inocenta musulmanilor, care ii descrie pe musulmani drept imorali si violenti provocand proteste violente in lumea musulmana, a depus o plangere impotriva producatorului afirmand ca a fost inselata in legatura cu intentiile peliculei, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Cindy Lee Garcia este singurul actor care si-a facut cunoscuta participarea la respectivul film, care a declansat o veritabila explozie de violenta la 11 septembrie 2012, provocand peste 30 de .

Germania va lua masuri legale pentru a interzice difuzarea filmului Inocenta musulmanilor.

Germania incearca sa interzica difuzarea intr-un cinematograf a filmului Inocenta musulmanilor, aflat la originea violentelor din Orientul Mijlociu si Africa, potrivit Mediafax. Gruparea extremista antimusulmana Pro Deutschland intentioneaza sa proiecteze intr-un cinema filmul controversat realizat de o echipa de amatori in Statele Unite. Deocamdata, pe Internet a fost difuzat doar un trailer de 14 minute al filmului, care a fost suficient pentru declansarea unui val de proteste violente in .

Germania va interzice difuzarea filmului Inocenta musulmanilor din cauza violentelor din Orientul Mijlociu si Africa

Autoritatile germane au anuntat ca vor interzice difuzarea filmului Inocenta musulmanilor, cel care a declansat o serie de violente in Orientul Mijlociu si Africa. Hotararea a fost luata dupa ce gruparea.

Actrita din Inocenta musulmanilor il da in judecata pe presupusul regizor al filmului

Cindy Lee Garcia, o actrita din controversatul film Inocenta musulmanilor, a decis sa-l dea in judecata pe presupusul regizor al productiei care a trezit furia lumii musulmane si care a dat nastere la.

YouTube extinde la Arabia Saudita restrictiile de vizionare a filmului Inocenta ...

Site-ul YouTube, detinut de Google, va extinde la Arabia Saudita restrictiile filmului denigrator la adresa islamului, pe fondul protestelor violente, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Accesul la filmul Inocenta Musulmanilor va fi limitat in tarile in care autoritatile il considera ilegal, India, Indonezia, Malaysia si Arabia Saudita, se arata intr-un comunicat al YouTube. Decizia YouTube a fost luata pe fondul amenintarilor Arabiei Saudite, care intentiona sa blocheze accesul la site-ul .

Justitia americana respinge cererea de retragere a filmului Inocenta ...

Justitia americana a respins joi solicitarea unei actrite care a participat la filmul Inocenta musulmanilor de retragere a acestuia de pe site-ul YouTube, anunta Curtea superioara din Los Angeles, citata de Mediafax. Actrita Cindy Lee Garcia cerea retragerea fimului de pe YouTube, argumentand ca, desi joaca in film, a fost mintita in legatura cu intentiile reale ale acestuia. Filmul Inocenta musulmanilor se afla la originea protestelor violente care au provocat moartea a peste 30 de .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )