Libnet.ro
UNICEF

07:45

Google este mai mare decat ai crede: codul imens care stie tot ce este pe internet

Playtech Playtech,
Google este mai mare decat ai crede: codul imens care stie tot ce este pe internet

Cantitatea de cod necesara pentru a administra serviciile Google este una cu mult mai mare decat ne-am astepta. Fiind una dintre cele mai mari companii din lume, cu un numar impresionant de servicii folosite de miliarde de oameni din toata lumea, nu am fi surprinsi sa aflam ca in spatele Google se afla o cantitate [] Google este mai mare decat ai crede: codul imens care stie tot ce este pe internet Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Pretul unui iPhone 6S este de trei ori mai mare decat costul de productie

Cei de la Apple sunt cunoscuti pentru preturile marile ale dispozitivelor lor, iar noul iPhone 6S nu face exceptie. in ultimii ani, au aparut din ce in ce mai mult informatii in legatura cu preturile componentelor pe care Apple le include in dispozitivele sale. Din acest punct de vedere, Apple are de suportat costuriextrem de [] Pretul unui iPhone 6S este de trei ori mai mare decat costul de productie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Trainer Eiji Han Shimizu: Angajatii fericiti inseamna productivitate mai mare si obiective atinse pentru companie

O serie de studii realizate de-a lungul timpului arata ca angajatii fericiti au rezultate mai bune la locul de munca, avand un grad de productivitate mai crescut decat cei care nu au o stare emotionala placuta, ceea ce conduce si la imbunatatirea.

Tinta de acoperire a populatiei cu televiziune digitala terestra pentru acest an ar putea sa nu fie atinsa: Cea mai mare parte a licitatiei pentru implementarea televiziunii digitale terestre in Romania este contestata la CNSC

Cea mai mare parte a licitatiei pentru implementarea televiziunii digitale terestre in Romania, contract cu o valoare estimata fara TVA de peste 101,5 milioane lei, este in prezent contestata la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC), au precizat pentru HotNews. ro oficialii Societatii Nationale de Radiocomunicatii SNR/Radiocom). Dupa esecul unei licitatii de peste 120 milioane de euro, soldata cu demiterea directorului general, Gabriel Grecu, SNR a relansat in luna mai 2015 licitatia pentru implementarea unei retele nationale de televiziune digitala terestra, care ar urma sa concureze platformele TV prin cablu si satelit.

Cum traiesc trei clujeni cea mai mare aventura automobilistica a planetei. Cu Loganul, pana in Mongolia si inapoi, cale de 26.000 de kilometri

Cea mai mare aventura automobilistica a planetei, asa cum este numit Raliul Mongoliei, i-a inspirat pe trei programatori sa parcurga 26. 000 de kilometri din Cluj si pana in Ulan Bator si retur la bordul unei Dacia Logan. O aventura este aventura numai cand lucrurile merg prost, este motto-ul expeditiei.

Telefonul pliabil de la Samsung ar putea ajunge pe piata mai repede decat crezi

Cei de la Samsung fac pasi mari in dezvoltarea display-urilor de diferite forme, iar urmatorul ecran revolutionar pare ca va ajunge pe un telefon mai repede decat te-ai astepta. Samsung ne-a prezentat anul acesta un display oglinda si un display transparent, cu scopul de a arata ca si-ar gasi cu usurinta locul in spatiile comerciale. [] Telefonul pliabil de la Samsung ar putea ajunge pe piata mai repede decat crezi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Acesti oameni au testat un iPhone vechi de opt ani si l-au crezut mai bun decat iPhone 6s

Abia pe 25 septembrie va fi disponibil iPhone 6s, dar pana atunci cativa fani Apple au fost pusi sa descopere noul iPhone, fiindu-le prezentat insa un model iPhone 2G. Multi l-au crezut mai bun decat se asteptau.

VIDEO Rezumatul partidei Novak Djokovic vs Roger Federer; Ce spun cifrele finalei: Nole a castigat doar doua puncte mai mult decat Roger - Explicatiile victoriei sarbului

Novak Djokovic a castigat pentru a doua oara in cariera US Open dupa titlul din 2011), liderul mondial trecand in patru seturi de Roger Federer. Diferenta dintre cei doi a fost foarte mica, cifrele partidei de pe Arthur Ashe stand marturie in acest sens. Astfel, Nole a castigat cu doar doua puncte mai mult decat Roger 147-145), in timp ce Federer a dominat categoric la lovituri castigatoare 56-35) si la punctele castigate cu primul serviciu.

Unilever, Procter and Gamble si Biofarm au avut cea mai mare vizibilitate in media

Unilever, Procter and Gamble si Biofarm sunt advertiserii cu cea mai mare vizibilitate in publicitate, in luna august, potrivit mediaTRUST.

Ryanair vrea sa devina cel mai mare operator aerian low-cost din lume pana in 2024

Ryanair Holdings, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, vrea pana in 2024 sa devina cea mai mare linie aeriana low-cost din lume, cu o flota de peste 500 de aeronave si 160 de milioane de pasageri.

Romania, cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE

Slovacia si Romania au avut cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din toate statele membre ale Uniunii Europene in iulie 2015 comparativ cu perioada similara din 2014, arata datele prezentate joi de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )