Libnet.ro
UNICEF

23:30

Google lucreaza la dezvoltarea unui website cu informatii despre coronavirus

Adevărul Adevărul,
Google lucreaza la dezvoltarea unui website cu informatii despre coronavirus

In urma cu cateva zile, presedintele SUA, Donald Trump, anunta ca gigantul american dezvolta un site care va oferi informatii legate de COVID-19. continuă pe Adevărul

Coronavirus: doua noi numere de telefon la care oamenii pot transmite si primi informatii despre Covid - 19

Alte doua numere de telefon au fost puse la dispozitie hunedorenilro pentru a transmite si a primi informatii despre coronavirus.

Ce a cautat Raed Arafat, de fapt, in emsiunea Un Show Pacatos la Capatos, pe Antena 1. Nimeni nu a inteles in plina criza scopul

Au aparut noi informatii despre cum vor decurge lucrurile in Romania, in cazul in care pandemia va afecta din ce in ce mai mult tara. Raed Arafat dat noi declaratii despre cum vor proceda medicii in astfel de situatii. Raed Arafat, noi informatii despre coronavirus in emisiunea lui Capatos Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, .

Primele informatii despre cetateanul roman decedat in Italia, din cauza COVID-19. Ce probleme de sanatate mai avea femeia

Primul roman decedat din cauza infectiei cu Covid-19, se afla in Italia. Acesta suferea de mai multe probleme de sanatate. Potrivit autoritatilor a crescut si numarul infectiilor din Romania, intrand astfel in vigoare un nou scenariu. Primele informatii despre cetateanul roman decedat in Italia, din cauza COVID-19 A fost inregistrat primul deces al unui roman .

Bianca Dragusanu, noi informatii despre femeia care i l-a furat pe Alex Bodi: Purcica

La scurt timp dupa ce Alex Bodi si Bianca Dragusanu si-au spus adio definitiv, a aparut in presa informatia potrivit careia motivul pentru care cei doi au divortat ar fi o rusoaica pe care Alex Bodi ar fi pus ochii. Bianca Dragusanu, noi informatii despre femeia care i l-a furat pe Alex Bodi: Purcica Bianca .

Medic roman din Milano, despre coronavirus: Multi dintre colegii mei au ajuns la capatul puterilor

Anca Simioniuc este medic cardiolog in Milano, iar spitalul in care lucreaza a fost transformat intr-unul pentru tratarea persoanelor infectate cu COVID-19.

Sfaturile unui medic roman din Las Vegas despre coronavirus: Romanii sa stea in casa sau ajung in situatia Italiei!

Un medic de origine romana, specialist in boli infectioase, a facut, printr-o postare pe internet, o serie precizari in legatura cu criza iscata de pandemia de coronavirus, care a ajuns si in Romania.

Opt sfaturi pentru parinti despre cum sa le vorbim copiilor despre coronavirus Ghid complet de comunicare de la UNICEF

UNICEF a dezvoltat un ghid cu intrebari si raspunsuri despre cum sa le vorbim copiilor despre coronavirus. Parintii si copiii se pot inspira din materiale de informare privind masurile de preventie fata de noul coronavirus care pot fi accesate online pe site-ul UNICEF.

Cum vor fi blocate site-urile care transmit stiri false despre coronavirus

Ministerul Afacerilor Interne a stabilit procedura prin care autoritatile vor bloca continutul presei care transmite stiri false cu privire la raspandirea noului coronavirus.

Cum sa vorbiti cu copilul despre coronavirus: opt sfaturi de la UNICEF pentru a-i proteja si linisti

Vulnerabili in fata sentimentelor de anxietate, stres si tristete, copiii nu ar trebui neglijati in aceasta perioda. Jacob Hunt, specialist in comunicareUNICEF, recomanda parintilor cum sa poarte discutii cu cei mici pentru ai face sa inteleaga ca sunt in siguranta, explicand pe intelesul lor ce presupune alerta de coronavirus.

CNA trage de urechi televiziunile dupa relatarile alarmiste despre coronavirus si lanseaza un ghid de urmat in perioada starii de urgenta

Consiliul National al Audiovizualului CNA) s-a intrunit, pe 16 martie, intr-o sedinta extraordinara sia lansatun ghidde instructiunipe care toate institutiile media trebuie sale adopte pe timpul starii de urgenta declansata din cauza pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )