Libnet.ro
UNICEF

07:15

Gorghiu a anuntat cine va fi propunerea PNL pentru functia de premier

B1 B1,
Gorghiu a anuntat cine va fi propunerea PNL pentru functia de premier

Daca PNL va veni cu o propunere de premier, aceasta va fi Ludovic Orban, a declarat Alina Gorghiu. Totodata, aceasta a mai sustinut ca o negociere cu PSD pentru formarea unei majoritati parlamentare ar fi. continuă pe B1

Tariceanu: PNLsi Orban au o mare problema de credibilitate

Calin Popescu Tariceanu, a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, despre faptul ca Ludovic Orban ar putea fi propunerea PNL pentru functia de premier. Vad ca aceste.

Basescu rade de preferintele lui Dragnea pentru functia de premier: Nu poti din secretara de la Videle sa devii premier! (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca femeile din anturajul lui Liviu Dragnea, despre care se speculeaza ca ar fi in carti pentru functia de premier, nu ar fi potrivite sa ocupe un astfel de.

Florin Georgescu si Mihai Fifor sunt cele doua propuneri pentru functia de premier

Mihai Gadea a spus in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, ca exista numai doua propuneri pentru functia de premier. Florin Georgescu este prim-viceguvernatorul Bancii Nationale,.

Doi dintre PSD-istii luati in calcul pentru functia de premier reactioneaza

Mihai Fifor si Viorica Dancila, doi social-democrati care ar fi pe lista scurta a lui Liviu Dragnea pentru functia de premier, au reactionat vizavi de speculatiile pe acest subiect. Printre numele vehiculate.

Opt variante pentru functia de premier! Cu ce lista merge Liviu Dragnea in CEx

Liviu Dragnea are pregatita o lista cu opt nume pe care o va prezenta Comitetului Executiv National al PSD, organ de conducere care va alege viitorul premier. Surse din PSD, citate de stiripesurse. ro, sustin ca.

Alina Gorghiu, fosta presedinta a PNL: Este indecent politic sa te gandesti la un guvern PSD - PNL

Alina Gorghiu, fosta presedinta a PNL, exclude orice colaborare dintre PNL si PSD, in acest moment.

Cine ar putea fi VIITORUL PREMIER. Surse: Dragnea are OPT variante de prim-ministru

Desi PSD pare sa nu cada la intelegere la UDMR pentru voturile necesare motiunii, social-democratii din tabara Dragnea ar avea deja facuta lista cu propunerile pentru viitorul premier. Liviu Dragnea are.

RAZBOIUL DE SAPTE ZILE. Liviu Dragnea si-a luat Guvernul inapoi. Seful PSD, casting pentru noul premier

Liviu Dragnea a pierdut teren in Parlament si are o majoritate la limita. El spera sa impuna noul premier, dar va prezenta partidului o lista cu mai patru candidati. Decizia finala ii va aparitine presedintelui Klaus Iohannis.

Liderul ALDE. Calin Popescu Tariceanu, exclude orice negociere cu PNL pentru o eventuala majoritate parlamentara

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi ca exclude orice discutie cu PNL in vederea formarii unei noi majoritati parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )