Libnet.ro
UNICEF

19:30

Gorj: Doi angajati ai DGA, raniti intr-un accident provocat de fiica unui politist.

România Liberă România Liberă,
Gorj: Doi angajati ai DGA, raniti intr-un accident provocat de fiica unui politist.

Doi angajati ai Directiei Generale Anticoruptie DGA) Gorj, intre care sotia adjunctului sefului Politiei Gorj, au fost raniti, joi, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un alt autoturism condus de fiica unui politist, care obtinuse permisul auto de cateva zile, transmite Mediafax. Accidentul a avut loc in comuna Balteni, intr-o curba, unde o tanara in varsta de 19 ani, fiica unui politist din Gorj, a pierdut controlul volanului, iar masina a lovit un alt autoturism care apartine . continuă pe România Liberă

Doi angajati ai DGA, raniti intr-un accident provocat de fiica unui politist din Gorj

Doi angajati ai Directiei Generale Anticoruptie DGA) Gorj, au fost raniti, joi, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un alt autoturism condus de fiica unui politist, care obtinuse permisul auto de.

Doi ofiteri anticoruptie, raniti intr-un accident rutier

Doi ofiteri din cadrul Directiei Generale Anticoruptie DGA), printre care si sotia adjunctului inspectorului sef al Politiei Gorj, Daniel Fetanu, sunt victime in accidentul de la Pesteana.

Gorj: Doi angajati ai DGA au fost raniti intr-un accident provocat de fiica unui politist

Doi angajati ai Directiei Generale Anticoruptie DGA) Gorj au fost raniti, joi, intr-un accident provocat de fiica unui politist care obtinuse permisul in urma cu cateva zile, relateaza Mediafax.

Un carabinier a furat geanta unei romance ranita intr-un accident rutier produs in Italia.

Un carabinier italian este cercetat penal pentru ca a furat geanta unei romance care fusese ranita intr-un accident rutier, transmite Mediafax. Incidentul a avut loc in orasul Bergamo, situat in regiunea Lombardia, in nordul Italiei, informeaza ziarul Corriere della Sera, in editia online. Geanta unei romance a fost furata in timp ce aceasta primea ingrijiri medicale dupa ce fusese ranita intr-un grav accident rutier. In geanta romancei carabinierul a gasit un card bancar si codul de acces .

Italia: Un carabinier a furat geanta unei romance ranita intr-un accident rutier

Un carabinier italian este cercetat penal pentru ca a furat geanta unei femei de origine romana care fusese ranita intr-un accident rutier. Incidentul a avut loc in orasul Bergamo, situat in regiunea Lombardia, .

VIDEO Sofer ranit intr-un accident petrecut pe centura orasului Deva

Echipajele SMURD au intervenit in aceasta dimineata pentru a scoate un tanar din autoturismul avariat, in urma unui accident rutier care a avut loc pe Calea Zarandului, in zona autogarii din municipiul Deva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )