Libnet.ro
UNICEF

23:15

Gorj: Oase umane, probabil ale unui copil, descoperite sub cada, intr-o garsoniera

B1 B1,
Gorj: Oase umane, probabil ale unui copil, descoperite sub cada, intr-o garsoniera

Un barbat din Balteni, judetul Gorj, in varsta de 37 de ani, a gasit, miercuri seara, sub cada garsonierei in care locuia, mai multe oase umane care se presupune ca ar proveni de la un copil. Acesta a. continuă pe B1

Gorj: Ancheta in cazul educatoarei care a scris cu pixul pe fruntea unui copil pentru a-l pedepsi

Este ancheta in urma scandalosului caz de la Liceul Tehnologic Bustuchin din judetul Gorj, unde o educatoare a scris, la sfarsitul saptamanii trecute, cu pixul pe fruntea unui copil in varsta de patru.

O educatoare ce ar fi scris cu pixul pe fruntea unui copil de patru ani, cercetata

O educatoare din judetul Gorj este cercetata de o comisie din cadrul unitatii de invatamant, dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute a scris cu pixul pe fruntea unui copil in varsta de patru ani. Reprezentatii Inspectoratului Scolar Judetean spun ca femeia are o vechime in munca de 17 ani, nu a mai fost implicata in asemenea incidente, iar pentru aceasta fapta risca diminuarea salariului pe o perioada determinata.

Educatoarea care a mazgalit cu pixul pe fata unui copil si-a explicat gestul: L-am facut ca sa nu mai deterioreze ceea ce nu trebuie deteriorat

Educatoarea care a mazgalit cu pixul pe fata unui copil este cercetata de Inspectoratul Scolar. Pentru gestul sau, acesteia ar putea sa i se scada salariul sau chiar sa fie.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )