Libnet.ro
UNICEF

23:15

Granita dintre Venezuela si Columbia, deschisa pentru 12 ore: Mii de oameni s-au grabit sa-si cumpere produse de stricta necesitate din tara vecina (VIDEO)

B1 B1,
Granita dintre Venezuela si Columbia, deschisa pentru 12 ore: Mii de oameni s-au grabit sa-si cumpere produse de stricta necesitate din tara vecina (VIDEO)

Autoritatiledin Venezuela au decis sa deschida zilele trecute, pentru 12 ore, granita cu Columbia, 15. 000 de venezueleni trecand imediat in tara vecina pentru a se aproviziona cu produse de stricta ne. continuă pe B1

FOTO + VIDEO: Granita Venezuelei cu Columbia, deschisa pentru 12 ore

Peste 15. 000 de venezueleni au trecut, in acest weekend, frontiera cu Columbia, pentru a cumpara produse alimentare si medicamente, dupa ce autoritatile au decis sa deschida granitele cu tara vecina, pentru 12 ore.

Criza in Venezuela. Mii de oameni au trecut granita in Columbia pentru a se aproviziona cu strictul necesar

Mii de oameni au trecut din nou granita dintre Venezuela si Columbia pentru a face cumparaturi. Pentru cei din Venezuela, este singura solutie ca sa isi procure alimente si medicamente, din cauza crizei.

Val de incendii dupa treierat. in ultimele 12 ore, mai mult de unul pe ora. Pompierii ameninta cu amenzi

Pompierii s-au confruntat in ultimele 12 ore cu 13 incendieri ale vegetatiei uscate, fiind, practic, o explozie a numarului de astfel de evenimente, iar fenomenul este in crestere, motiv pentru care ISU Olt reaminteste ca faptasii sunt pasibili de amenzi serioase.

DNA a initiat o procedura de licitatie deschisa pentru cumpararea de echipamente IT

DNA a initiat o procedura de licitatie deschisa pentru achizitionarea de echipamente IT, arata un anunt publicat pe SEAP in data de 9 iulie si citat de Agerpres. Anuntul vizeaza cumpararea de.

Razboi Guvern-Parlament, pentru 12 miliarde de lei

Guvernul Dacian Ciolos a atacat la Curtea Constitutionala CCR) patru legi votate de Parlament, al caror impact bugetar insumat ar fi intre noua si 12 miliarde de lei, in functie de evolutiile ulterioare. Guvernul atrage atentia ca, prin aprobarea unor cheltuieli suplimentare, Romania este in pericol sa depaseasca deficitul bugetar de 2,95% din PIB.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2982 seconds )