Libnet.ro
UNICEF

21:00

Razboi Guvern-Parlament, pentru 12 miliarde de lei

România Liberă România Liberă,
 Razboi Guvern-Parlament, pentru 12 miliarde de lei

Guvernul Dacian Ciolos a atacat la Curtea Constitutionala CCR) patru legi votate de Parlament, al caror impact bugetar insumat ar fi intre noua si 12 miliarde de lei, in functie de evolutiile ulterioare. Guvernul atrage atentia ca, prin aprobarea unor cheltuieli suplimentare, Romania este in pericol sa depaseasca deficitul bugetar de 2,95% din PIB. continuă pe România Liberă

Granita dintre Venezuela si Columbia, deschisa pentru 12 ore: Mii de oameni s-au grabit sa-si cumpere produse de stricta necesitate din tara vecina (VIDEO)

Autoritatiledin Venezuela au decis sa deschida zilele trecute, pentru 12 ore, granita cu Columbia, 15. 000 de venezueleni trecand imediat in tara vecina pentru a se aproviziona cu produse de stricta ne.

Fiscul va rambursa companiilor TVA de 1,2 miliarde lei in luna iulie

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a anuntat ca ramburseaza in luna iulie companiilor din Romania peste 1,2 miliarde lei din taxa pe valoare adaugata TVA), din care va fi achitata prima transa, in valoare de 419,6 milioane lei, conform News. ro.

FOTO + VIDEO: Granita Venezuelei cu Columbia, deschisa pentru 12 ore

Peste 15. 000 de venezueleni au trecut, in acest weekend, frontiera cu Columbia, pentru a cumpara produse alimentare si medicamente, dupa ce autoritatile au decis sa deschida granitele cu tara vecina, pentru 12 ore.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )