Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un GRAV accident din Buzau a fost surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

B1 B1,
Un GRAV accident din Buzau a fost surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

Un accident rutier s-a produs pe strada Garlasi din Buzau, doi oameni ajungand la spital. Vinovata este o soferita, in varsta de 30 de ani, care iesea de pe o alee laterala, insa nu a acordat. continuă pe B1

VIDEO Accident in Buzau, surprins de o camera de supraveghere. Doua persoane au ajuns la spital

Un accident rutier in care sunt implicate doua autoturisme s-a produs miercuri pe strada Garlasi din municipiul Buzau. Mai multe victime au fost preluate de ambulante si transportate la spital. Doua autoturisme, un Opel si o Toyota, au fost distruse intr-un impact produs pe fondul neacordarii de prioritate.

Un bucurestean a murit in fata Garii din Buzau. Abia coborase din tren

Un bucurestean de 39 de ani a murit la scurt timp dupa ce a coborat din tren in Gara Buzau. Barbatului i s-a facut rau in trenul care circula de la Bucuresti la Focsani si a coborat pentru a cere.

Incendiu de proportii intr-o comuna din Buzau. Peste 40 de tone de furaje, vegetatie uscata si anexe gospodaresti au luat foc

Pompierii buzoieni lucreaza pentru lichidarea unui incendiu izbucnit in satul Mitropolia din comuna Bradeanu, unde ard 40 de tone de furaje, vegetatie uscata si anexe gospodaresti situate pe cinci.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )