Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cinci persoane, printre care si un copil de doi ani, au fost ranite intr-un accident rutier la Constanta

România Liberă România Liberă,
Cinci persoane, printre care si un copil de doi ani, au fost ranite intr-un accident rutier la Constanta

Cinci persoane, printre care un copil de doi ani, au fost ranite si transportate la spital in urma unei coliziuni produse, marti seara, in municipiul Constanta, intre un taxi si un alt autovehicul, a anuntat Serviciul de Ambulanta Judetean SAJ). continuă pe România Liberă

Grav accident rutier in Constanta. Cel putin cinci victime, intre care si un copil - VIDEO

Un accident rutier cu mai multe victime a avut loc marti seara pe o strada dinConstanta. Cel putin cinci persoane au fost ranite, printre cei care au nevoie de ingrijiri medicale aflandu-se si un.

FOTO George Copos, prima aparitie in public, la mai bine de doi ani de cand a fost eliberat conditionat din inchisoare. Cum arata acum fost patron rapidist

George Copos a fost eliberat conditionat in aprilie 2015 si de atunci aparitiile sale publice au lipsit cu desavarsire.

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs in Prahova

Cinci persoane au fost ranite, fiind transportate la spital, in urma unui accident rutier petrecut duminica seara pe un drum judetean din apropierea localitatii Fantanele din judetul Prahova, anunta News. ro.

Klaus Iohannis a trecut in rezerva 17 cadre militare din SRI, MApN si MAI, printre care si pe seful Fortelor Terestre

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de trecere in rezerva a 17 cadre militare, printre care trei colonei din SRI, 8 generali si 5 contraamirali si un chestor din MAI, printre care si.

Infanteristii marini romani participa la un exercitiu in Bulgaria alaturi de militari din sapte state, printre care si SUA

Infanteristii marini romani paticipa pana pe 10 august la un exercitiu multinational in Bulgaria, unde vor executa exercitii cu trageri de lupta si misiuni de patrulare intr-o zona de operatii, impreuna cu militari din sapte state, printre care SUA, Ucraina, Slovenia.

Cum arata George Copos, la doi ani de cand a fost eliberat conditionat din inchisoare

George Copos a fost eliberat conditionat in aprilie 2015 si de atunci aparitiile sale publice au lipsit cu desavarsire. Se pare insa ca fostul patron al Rapidului a depasit socul.

EXCLUSIV. DNA ancheteaza, in sfarsit, abuzurile camarilei lui Oprea, dupa doi ani si jumatate de tergiversare a cazului col. (r) Doru Paraschiv |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Cu mare intarziere, Directia Nationala Anticoruptie DNA) a demarat cercetarile in cazul col. r) Doru Paraschiv, fost ofiter de contrainformatii militare. Acesta a reclamat in Justitie o serie de abuzuri savarsite impotriva sa in special de fostul ministru al Apararii, Gabriel Oprea si seful Directiei Generale de Informatii a Apararii DGIA), gen. Marian Hapau. Desi are mari probleme cu justitia, Hapau conduce in continuare DGIA, dar, potrivit unor surse politice, are zilele numarate, in contextul schimbarilor din serviciile de informatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )