Libnet.ro
UNICEF

23:15

Grav accident rutier, langa Ramnicu Sarat. Un tanar de 14 ani si un consilier din Bordesti, judetul Vrancea, au murit, iar viceprimarul localitatii a fost ranit

Adevărul Adevărul,
Grav accident rutier, langa Ramnicu Sarat. Un tanar de 14 ani si un consilier din Bordesti, judetul Vrancea, au murit, iar viceprimarul localitatii a fost ranit

Doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite in urma unui accident produs duminica dupa-amiaza pe DN2 E85, langa Ramnicu Sarat, dupa ce un autocar plin cu oameni s-a ciocnit cu un autoturism Logan. Au murit soferul autoturismului, consilier local in comuna Bordesti, si un tanar de 14 ani, din Braila. Unul dintre raniti este viceprimarul comunei vrancene Bordesti. continuă pe Adevărul

Grav accident rutier, langa Ramnicu Sarat. Un tanar de 14 ani si un consilier din Bordesti, judetul Vrancea, au murit

Doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite in urma unui accident produs duminica dupa-amiaza pe DN2 E85, langa Ramnicu Sarat, dupa ce un autocar plin cu oameni s-a ciocnit cu un autoturism Logan. Au murit soferul autoturismului, consilier local in comuna Bordesti, si un tanar de 14 ani, din Braila. Unul dintre raniti este viceprimarul comunei vrancene Bordesti.

Grav accident rutier, langa Ramnicu Sarat. Un consilier din Bordesti, judetul Vrancea, a murit iar viceprimarul localitatii a fost ranit

VDoua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite in urma unui accident produs duminica dupa-amiaza pe DN2 E85, langa Ramnicu Sarat, dupa ce un autocar plin cu oameni s-a ciocnit cu un autoturism Logan. Au murit soferul autoturismului, consilier local in comuna Bordesti, si un tanar de 14 ani, din Braila. Unul dintre raniti este viceprimarul comunei vrancene Bordesti.

O femeie a stat trei zile in masina zdrobita, langa cadavrul iubitului ei, in urma unui grav accident rutier

Doi tineri, grav raniti intr-un accident rutier in Scotia, au zacut timp de trei zile in masina sfaramata, pentru ca politistii nu au venit la fata locului, desi fusesera anuntati de incident.

Padurea Plesesti, de langa Ramnicu Sarat, locul in care isi dau intalnire motociclisti din mai multe judete

Padurea Plesesti, situata la aproximativ sase kilometri de municipiul Ramnicu Sarat, se va umple in acest weekend de motociclisti. Zeci de pasionati ai motoarelor din Buzau dar si judetele vecine sunt asteptati sa petreaca de astazi, pana duminica, intr-o maniera proprie.

inca o TRAGEDIE pe DN1: Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite, in urma unui ACCIDENT rutier

Doua persoane au murit si alte doua persoane au fost ranite intr-un accident produs, duminica dupa-amiaza, pe DN 2 E 85), la intrarea in Ramnicu Sarat, dupa ce un autocar cu pasageri s-a ciocnit cu un autoturism.

TRAGEDIE pe DN2: Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite, in urma unui ACCIDENT rutier

Doua persoane au murit si alte doua persoane au fost ranite intr-un accident produs, duminica dupa-amiaza, pe DN 2 E 85), la intrarea in Ramnicu Sarat, dupa ce un autocar cu pasageri s-a ciocnit cu un autoturism.

Un barbat a murit in urma unui accident rutier petrecut pe DN 7

Un barbat a murit in urma unui accident rutier petrecut, joi dimineata, pe Drumul National 7, intre orasele Pecica si Nadlac. in accident au fost implicate o autobasculanta si un autotren. Drumul a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

VIDEO Doi batrani, sot si sotie, au ajuns la spital, in urma unui accident rutier produs langa Buzau

Doi batrani au vazut moartea cu ochii dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat pe un camp de la marginea orasului Buzau. Evenimentul rutier s-a produs la orele diminetii, pe DN 1 B, care leaga orasele Buzau si Ploiesti. in urma accidentului, cei doi batrani au ajuns la spital.

Cluj: Un politist local este anchetat dupa ce a a condus baut si a provocat un accident rutier cu masina institutiei

Un politist local din judetul Cluj este anchetat de colegii sai de la Rutiera, dupa ce a provocat baut un accident cu masina institutiei, informeaza B1 TV. S-a intamplat in localitatea Belis, unde barbatul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )