Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grecia si creditorii au ajuns la un acord pentru cel de-al treilea pachet de finantare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grecia si creditorii au ajuns la un acord pentru cel de-al treilea pachet de finantare

Grecia si creditorii sai internationali au ajuns ieri, in urma unor negocieri-maraton derulate in cursul noptii de luni spre marti, la un acord de principiu privind termenii celui de-al treilea plan de salvare, chiar daca au mai ramas de rezolvat unele detalii. continuă pe Ziarul Bursa

S-a ajuns la un acord pentru salvarea Greciei. Mai sunt de pus la punct doua sau trei detalii minore

Grecia a ajuns la un acord cu creditorii internationali pentru un plan de salvare, potrivit unui oficial al ministerului de Finante. Acordul ar urma sa mentina Grecia in zona Euro si sa evite falimentul. Grecia.

O farfurie zburatoare, inspiratia pentru cel mai nou avion de vanatoare american

Cel mai nou avion de lupta american se numeste X-35B Lightning II. Este invizibil, foarte rapid, mortal si imprumuta o tehnologie de la o farfurie zburatoare din 1961. Cand vine vorba despre tehnologii militare, americanii sunt mereu in fata tuturor, testand mereu fel de fel de tehnologii futuriste, inspirate parca din filmele SF. Ca DARPA [] O farfurie zburatoare, inspiratia pentru cel mai nou avion de vanatoare american Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Grecia a ajuns la un acord cu creditorii, anunta un oficial elen

Grecia si creditorii sai internationali au ajuns marti la un acord asupra unui nou plan de salvare, in valoare de mai multe miliarde de euro, a declarat un oficial de la Ministerul grec al Finantelor, care va mentine tara in zona euro si va evita falimentul, relateaza Reuters in pagina electronica.

Bursa de la Atena este in crestere, dupa ce Grecia a ajuns la un acord cu creditorii internationali

Indicele principal ASE al Bursei de la Atena inregistrat, marti, un avans de 1,8%, la 702,57 puncte, iar costurile de imprumut ale Greciei au scazut, dupa ce oficialii eleni au anuntat incheierea unui acord cu.

Grecia a ajuns la o intelegere cu creditorii internationali. Ce urmeaza pentru Atena

Guvernul elen si expertii creditorilor internationali au ajuns, marti, la un acord privind memorandumul necesar pentru al treilea pachet de finantare a Greciei. Discutiile maraton au durat 18 ore. Ministrul grec de finante a declarat ca ar mai fi 2-3 detalii de clarificat, dar negocierile ar fi finalizate.

Ce nume au ales Kim Kardashian si Kanye West pentru cel de-al doilea copil al lor

Cuplul Kim Kardashian si Kanye West ar putea sa isi numeasca viitorul copil Easton, a declarat o sursa din anturajul vedetelor pentru presa internationala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )