Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ce nume au ales Kim Kardashian si Kanye West pentru cel de-al doilea copil al lor

România Liberă România Liberă,
Ce nume au ales Kim Kardashian si Kanye West pentru cel de-al doilea copil al lor

Cuplul Kim Kardashian si Kanye West ar putea sa isi numeasca viitorul copil Easton, a declarat o sursa din anturajul vedetelor pentru presa internationala. continuă pe România Liberă

Kim Kardashian si Kanye West vor sa fie inghetati dupa moarte si readusi la viata pentru binele umanitatii

Kanye West si sotia sa Kim Kardashian, au de gand sa plateasca 880. 000 de dolari ca sa fie inghetati dupa moarte, informeaza B1 TV. Cei doi s-au aratat dispusi sa cheltuie acesti bani pentru ca doar asa.

Kanye West, ajutat de o arhitecta romanca in realizarea turneului Yeezus. Este o bomba cu ceas creativ, nu se opreste niciodata

Kanye West a fost ajutat sa isi puna in scena grandiosul turneu Yeezus de Oana Stanescu 32 de ani), arhitecta din Romania care i-a creat un vulcan care s-a ridicat pe scena evenimentului. Romanca spune ca vrea sa depaseasca limitele arhitecturii si mai are si alte proiecte cu raperul american.

Kim Kardashian, selfie cu Hillary Clinton

Vedeta de reality show Kim Kardashian a postat pe Twitter un selfie alaturi de aspiranta la Casa Alba, Hillary Clinton, in cadrul unui eveniment de strangere de fonduri la Hollywood in favoarea candidaturii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )