Libnet.ro
UNICEF

01:06

Grecia a ajuns la o intelegere cu creditorii internationali. Ce urmeaza pentru Atena

Hotnews Hotnews,
 Grecia a ajuns la o intelegere cu creditorii internationali. Ce urmeaza pentru Atena

Guvernul elen si expertii creditorilor internationali au ajuns, marti, la un acord privind memorandumul necesar pentru al treilea pachet de finantare a Greciei. Discutiile maraton au durat 18 ore. Ministrul grec de finante a declarat ca ar mai fi 2-3 detalii de clarificat, dar negocierile ar fi finalizate. continuă pe Hotnews

Grecia a ajuns la o intelegere cu creditorii sai, dupa discutii ce au durat toata noaptea - oficial din ministerul elen de finante

Grecia si creditorii sai internationali au ajuns la un acord in privinta noului plan de salvare, o intelegere ce consfinteste ramanerea tarii in zona euro si evita falimentul Atenei, a anuntat un oficial din ministerul de finante, citat de Reuters.

UPDATE Euclid Tsakalotos: Grecia a ajuns la o intelegere cu creditorii sai, mai sunt doua-trei probleme minore

Grecia si creditorii sai internationali au ajuns la un acord in privinta noului plan de salvare, o intelegere ce consfinteste ramanerea tarii in zona euro si evita falimentul Atenei, a anuntat marti dimineata ministrul de finante, Euclid Tsakalotos, citat de Reuters.

Bursa de la Atena este in crestere, dupa ce Grecia a ajuns la un acord cu creditorii internationali

Indicele principal ASE al Bursei de la Atena inregistrat, marti, un avans de 1,8%, la 702,57 puncte, iar costurile de imprumut ale Greciei au scazut, dupa ce oficialii eleni au anuntat incheierea unui acord cu.

Grecia a ajuns la un acord cu creditorii, anunta un oficial elen

Grecia si creditorii sai internationali au ajuns marti la un acord asupra unui nou plan de salvare, in valoare de mai multe miliarde de euro, a declarat un oficial de la Ministerul grec al Finantelor, care va mentine tara in zona euro si va evita falimentul, relateaza Reuters in pagina electronica.

Grecia spera sa finalizeze marti negocierile cu creditorii internationali: Modul in care se va realiza recapitalizarea bancilor elene, unul din subiectele sensibile

Grecia spera sa finalizeze negocierile cu creditorii internationali cel mai tarziu marti, 11 august, a afirmat un oficial elen citat de Reuters. Discutiile au intrat in impas duminica si s-au prelungit pana.

Eurogrup se va reuni vineri pentru discutii pe tema acordului Greciei cu creditorii internationali

Ministrii Finantelor ai statelor din zona euro se vor reuni vineri, la Bruxelles, pentru a dezbate privind acordul tehnic a noul plan de asistenta financiara destinata Greciei, a precizat Mariano Rajoy, premierul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3107 seconds )