Libnet.ro
UNICEF

11:15

Grecia ar putea primi 11 milioane euro, pentru criza imigrantilor

Antena3 Antena3,
Grecia ar putea primi 11 milioane euro, pentru criza imigrantilor

Grecia ar putea primi de la Comisia Europeana un ajutor de circa 11 milioane de euro pentru imbunatatirea capacitatii de reactie a statului elen la criza imigrantilor, suma fiind jumatate din cea avuta in. continuă pe Antena3

Germania aloca miliarde de euro pentru criza imigrantilor

Coalitia condusa de catre Angela Merkel a ajuns luni la un acord asupra unui pachet de masuri in valoare de sase miliarde de euro destinat ajutorarii imigrantilor care vin in tara. Pachetul in valoare de.

Comisia Europeana deblocheaza 500 de milioane de euro pentru fermieri

Comisia Europeana a anuntat astazi un pachet de sprijin in valoare de 500 de milioane de euro pentru a-i sprijini pe fermieri, in special pentru producatorii de lapte, cu ocazia consiliului ministrilor Agriculturii convocat la Bruxelles pentru a raspunde la criza prin care trece in prezent sectorul agricol, transmite AFP.

Dezvaluiri din dosarul lui Sorin Oprescu. 25.000 de euro pentru mentinerea in functie a unui angajat din subordine

Sorin Oprescu a primit, sambata seara, suma de 25. 000 de euro pentru mentinerea in functie a unui functionar din subordine, si nu cu titlu de imprumut, asa cum a sustinut in mod cu totul neconvingator.

Hidroelectrica a finalizat o investitie de 150 milioane euro la centrala Nehoiasu

Producatorul de energie Hidroelectrica a inaugurat joi cea mai lunga galerie de aductiune din Romania construita dupa 1984, in urma unei investitii de 150 milioane euro, ca parte a amenajarii hidroenergetice Surduc-Siriu, proiect inclus in planul de investitii pentru perioada 2015-2020.

Statul cere Electrica daune de 1,3 miliarde de euro pentru ca nu a urmarit obligatiile investitorilor dupa privatizare

Probleme pentru Electrica. Statul ii cere daune de 1,3 miliarde de euro pentru ca nu a urmarit obligatiile asumate de investitorii care au cumparat actiuni la societatile privatizate de Electrica. Compania.

UE aloca 80 de MILIARDE de euro pentru CERCETARE. Cum se face inregistrarea unei INVENTII

Uniunea Europeana aloca 80 de miliarde de euro pentru cercetare, in perioada anilor 2014 2020, in cadrul unui program denumit HORIZON 2020.

John Kerry: Statele Unite ar putea primi un numar mai mare de refugiati. Analizam cifrele pe care le putem gestiona in contextul crizei din Siria si din Europa

Statele Unite sunt dispuse sa accepte un numar mai mare de refugiati, pentru a veni in ajutorul aliatilor din Uniunea Europeana, afirma secretarul de Stat american, John Kerry, citat de site-ul agentiei AP,.

Surse din CE confirma planul anuntat de presa britanica. Romania ar putea primi peste 6.000 de refugiati

Peste 6. 300 de solicitanti de azil i-ar reveni Romaniei, potrivit nei noi scheme de cote pentru tarile membre stabilita de Comisia Europeana, potrivit unei surse europene.

Pachet de sase miliarde de euro pentru a face fata crizei refugiatilor

ACTUALIZARE 08:24 Schauble: Statele UE trebuie sa actioneze impreuna in criza imigrantilor Ministrul german al finantelor, Wolfgang Schauble, a invitat duminica cele 28 de state ale UE sa actioneze impreuna in fata crizei refugiatilor pentru a pastra pacea si valorile in Europa, transmite AFP.

Lichiditate de 17,18 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 9. 712 lei 2. 147 euro).

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )