Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dezvaluiri din dosarul lui Sorin Oprescu. 25.000 de euro pentru mentinerea in functie a unui angajat din subordine

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri din dosarul lui Sorin Oprescu. 25.000 de euro pentru mentinerea in functie a unui angajat din subordine

Sorin Oprescu a primit, sambata seara, suma de 25. 000 de euro pentru mentinerea in functie a unui functionar din subordine, si nu cu titlu de imprumut, asa cum a sustinut in mod cu totul neconvingator. continuă pe Antena3

Dezvaluiri din dosarul lui Sorin Oprescu. Ce facea fostul sofer al edilului

Cristian Stanca, fostul sofer al primarului Capitalei, alaturi de o persoana din conducerea Primariei, a cerut de la patru oameni de afaceri peste 850. 000 de lei, in schimb urmand sa fie virati firmei.

Bogdan C. Popa si firma Green Line Construct, doi dintre denuntatorii din dosarul lui Sorin Oprescu

Bogdan C. Popa si firma Green Line Construct sunt doi dintre denuntatorii din dosarul primarului general Sorin Oprescu, scriu jurnalistii de la Evenimentul Zilei. Din referatul procurorilor reiese ca Sorin Oprescu.

Dosarul lui Sorin Oprescu, o copie la indigo a dosarului Microsoft

Dosarul lui Sorin Oprescu pare a fi o copie la indigo a dosarului Microsoft, scrie Jurnalul National. Si in acest caz, creierul operatiunii si carausul banilor beneficiaza de o masura preventiva mult mai.

inca cinci persoane, RETINUTE in dosarul lui Sorin Oprescu

Directorul general al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti de la Portile Bucurestiului si alte patru persoane au fost retinute de procurorii anticoruptie in dosarul lui Sorin Oprescu, potrivit unui comunicat al DNA.

DNA cere arestarea a cinci persoane, RETINUTE in dosarul lui Sorin Oprescu

Directorul general al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti de la Portile Bucurestiului si alte patru persoane au fost retinute de procurorii anticoruptie in dosarul lui Sorin Oprescu, potrivit unui comunicat al DNA.

Caracatita de la Primarie: cine a fost retinut in dosarul lui Sorin Oprescu

Sorin Oprescu, primarul Capitalei a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant luand 25. 000 euro mita. In acelasi dosar, DNA a retinut alte 4 persoane, printre care si pe soferul edilului. Cine sunt cei retinuti in dosar.

Cinci persoane, arestate preventiv, iar doua in arest la domiciliu in dosarul lui Sorin Oprescu

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au admis luni cererea DNA de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile a cinci persoane retinute in dosarul de coruptie al primarului Capitalei, Sorin Oprescu,.

Procurorii DNA au folosit tot arsenalul tehnic in dosarul lui Sorin Oprescu: Interceptari telefonice, inregistrari video si audio, fotografii si mijloace de localizare

Procurorii DNA au ca probe in dosarul de coruptie al primarului Sorin Oprescu interceptari ale convorbirilor telefonice, inregistrari video si audio, fotografii, precum si localizare prin mijloace tehnice, informeaza Agerpres.

DNA cere arestarea preventiva a cinci persoane retinute in dosarul lui Sorin Oprescu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au cerut, luni, arestarea preventiva pentru cinci persoane retinute in dosarul de coruptie al primarului Capitalei, Sorin Oprescu, se arata intr-un comunicat.

Un important om de afaceri, retinut in dosarul primarului Sorin Oprescu

Omul de afaceri Claudiu Bengalici a fost retinut, duminica noapte, de procurorii DNA, in dosarul primarului Capitalei Sorin Oprescu, fiind acuzat ca a primit bani de la denuntatori si le-a disimulat adevarata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2125 seconds )