Libnet.ro
UNICEF

17:31

Germania aloca miliarde de euro pentru criza imigrantilor

Antena3 Antena3,
Germania aloca miliarde de euro pentru criza imigrantilor

Coalitia condusa de catre Angela Merkel a ajuns luni la un acord asupra unui pachet de masuri in valoare de sase miliarde de euro destinat ajutorarii imigrantilor care vin in tara. Pachetul in valoare de. continuă pe Antena3

Reuniune de urgenta la Luxemburg, pentru criza imigrantilor. Pozitia oficiala a Romaniei

Ministrul de Externe al Romaniei, Bogdan Aurescu, a pledat, la reuniunea ministrilor de externe din statele UE, de la Luxemburg, pentru adoptarea unor solutii urgente in problema refugiatilor, Aurescu a explicat.

Solutii pentru criza imigrantilor: Serbia, Macedonia, Austria si Ungaria au semnat o declaratie de intentie pentru apararea frontierelor

Oficiali din cadrul ministerelor de Interne sarb, ungar, macedonean si austriac au semnat vineri, la Ohrid, o declaratie de intentie privind cooperarea in protejarea frontierelor, relateaza MTI, potrivit Mediafax.

Germania a ajuns la un acord in coalitia de guvernare asupra unui pachet de 6 miliarde de euro destinat crizei refugiatilor

Coalitia cancelarului german Angela Merkel a ajuns la un acord asupra unui ajutor de 6 miliarde de euro pentru a putea face fasa crizei imigrantilor si refugiatilor, relateaza DPA si Reuter, citate de Agerpres.

Pachet de sase miliarde de euro pentru a face fata crizei refugiatilor

ACTUALIZARE 08:24 Schauble: Statele UE trebuie sa actioneze impreuna in criza imigrantilor Ministrul german al finantelor, Wolfgang Schauble, a invitat duminica cele 28 de state ale UE sa actioneze impreuna in fata crizei refugiatilor pentru a pastra pacea si valorile in Europa, transmite AFP.

Romania poate pierde 1,6 miliarde de euro pentru drumuri: Autostrazi inchise dupa 9 luni de la inaugurare, licitatii amanate si lucrari nefinalizate

Romania poate pierde 1,6 miliarde de euro pentru drumuri din cauza lucrarilor nefinalizate la autostrazile care trebuie sa fie gata pana la 31 decembrie. Compania Nationala de Drumuri CNADNR) a anuntat ca amana.

Criza imigrantilor. Marea Britanie promite 137 de milioane de euro suplimentari pentru refugiati

Premierul britanic David Cameron a anuntat vineri deblocarea unui ajutor de 100 de milioane de lire 137 milioane de euro) pentru a face crizei umanitare cauzate de exodul sirienilor, relateaza AFP si Reuters,.

Cum va fi afectata Europa de criza imigrantilor. Ce anunt face Comisia Europeana miercuri

Criza imigrantilor risca sa afecteze imaginea Europei daca nu sunt depuse eforturi semnificative pentru a o rezolva, a declarat luni la Teheran ministrul spaniol de externe, Jose Manuel Garcia Margallo, relateaza.

Comisiile pentru afaceri europene din Parlament vor dezbate criza imigrantilor

Comisiile reunite pentru afaceri europene din Camera Deputatilor si Senat, impreuna cu reprezentantii comisiilor pentru politica externa, aparare si ordine publica si reprezentantii Comisiei speciale comune pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, vor dezbate, maine, problema migratiei in Uniunea Europeana si criza imigrantilor din Europa, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Ministrul spaniol de Externe: Criza imigrantilor risca sa afecteze imaginea Europei

Criza imigrantilor risca sa afecteze imaginea Europei daca nu sunt depuse eforturi semnificative pentru a o rezolva, a declarat, luni, ministrul spaniol de externe, Jose Manuel Garcia Margallo.

Criza imigrantilor ia cu asalt Europa, Iohannis tace: Traian Basescu se dovedeste a fi singura voce rationala in problema atitudinii pe care Romania ar trebui sa o aiba cu privire la invazia araba

Criza imigrantilor pare sa nu fie un subiect prea important pentru presedintele Klaus Iohannis. Seful statului nu a declarat nimic cu privire la cati refugiati va primi tara noastra in perioada urmatoare,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )