Libnet.ro
UNICEF

07:45

Pachet de sase miliarde de euro pentru a face fata crizei refugiatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pachet de sase miliarde de euro pentru a face fata crizei refugiatilor

ACTUALIZARE 08:24 Schauble: Statele UE trebuie sa actioneze impreuna in criza imigrantilor Ministrul german al finantelor, Wolfgang Schauble, a invitat duminica cele 28 de state ale UE sa actioneze impreuna in fata crizei refugiatilor pentru a pastra pacea si valorile in Europa, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Austria cere UN PLAN DE URGENTA pentru a face fata crizei migratiei

Afluxul a intins sistemul de azil al blocului pana la punctul de rupere, dar ministrii de interne ai UE nu urmeaza sa se intalneasca pentru a discuta despre criza pana pe 14 septembrie, noteaza Reuters.

Germania: Acord in coalitia de guvernare asupra unui pachet de 6 miliarde de euro destinat gestionarii crizei refugiatilor

Coalitia cancelarului german Angelei Merkel a ajuns la un acord, in noaptea de duminica spre luni, asupra unui pachet de 6 miliarde de euro destinat gestionarii crizei refugiatilor. Numai in acest weekend, 20 de mii de solicitanti de azil care au parasit Siria din cauza razboiului civil au ajuns in Germania.

Germania aloca miliarde de euro pentru criza imigrantilor

Coalitia condusa de catre Angela Merkel a ajuns luni la un acord asupra unui pachet de masuri in valoare de sase miliarde de euro destinat ajutorarii imigrantilor care vin in tara. Pachetul in valoare de.

Romania poate pierde 1,6 miliarde de euro pentru drumuri: Autostrazi inchise dupa 9 luni de la inaugurare, licitatii amanate si lucrari nefinalizate

Romania poate pierde 1,6 miliarde de euro pentru drumuri din cauza lucrarilor nefinalizate la autostrazile care trebuie sa fie gata pana la 31 decembrie. Compania Nationala de Drumuri CNADNR) a anuntat ca amana.

Comisia Europeana deblocheaza 500 de milioane de euro pentru fermieri

Comisia Europeana a anuntat astazi un pachet de sprijin in valoare de 500 de milioane de euro pentru a-i sprijini pe fermieri, in special pentru producatorii de lapte, cu ocazia consiliului ministrilor Agriculturii convocat la Bruxelles pentru a raspunde la criza prin care trece in prezent sectorul agricol, transmite AFP.

Serbia cere bani Europei pentru a face fata imigrantilor

Serbia cere Uniunii Europene bani pentru a se descurca cu viitorul blocaj al fluxului de refugiati. Mai ales ca tara urmatoare pe traseul migrantilor, Ungaria intensifica lupta impotriva trecerii ilegale a.

Serbia cere bani Europei pentru a face fata imigrantilor (VIDEO)

Serbia cere Uniunii Europene bani pentru a se descurca cu viitorul blocaj al fluxului de refugiati. Mai ales ca tara urmatoare pe traseul migrantilor, Ungaria intensifica lupta impotriva trecerii ilegale a.

Merkel: Germania poate face fata valului de refugiati fara a creste taxele

Germania poate face fata unui aflux record de refugiati si migranti in acest an fara a creste taxele si fara a-si periclita obiectivul de a avea un buget echilibrat, a declarat cancelarul Angela Merkel intr-un interviu publicat de mai multe ziare locale sambata.

Angela Merkel: Germania poate face fata valului de refugiati fara a creste taxele

Cancelarul german Angela Merkel a declarat intr-un interviu ca Germania poate face fata unui aflux record de refugiati si migranti in acest an fara a creste taxele si fara a-si periclita obiectivul de a.

Merkel: Germania poate face fata valului de refugiati fara a creste taxele

Germania poate face fata unui aflux record de refugiati si migranti in acest an fara a creste taxele si fara a-si periclita obiectivul de a avea un buget echilibrat, a declarat cancelarul Angela Merkel intr-un interviu publicat imtr-un ziar, conform Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )