Libnet.ro
UNICEF

06:15

Grecia: Statistici mai bune decat asteptarile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grecia: Statistici mai bune decat asteptarile

Economia Greciei a inregistrat, in 2013, o scadere sub estimari, de 3,7%, evolutia fiind mai buna decat asteptarile pentru prima oara dupa izbucnirea crizei datoriilor, potrivit datelor preliminare ale Autoritatii Elene de Statistica. continuă pe Ziarul Bursa

Hotelierii scot la bataie cele mai bune oferte pentru vacante ieftine

Hotelierii care scot la bataie cele mai bune oferte ne indeamna la vacante ieftine. Programul inscrierilor timpurii, lansat la finele anului trecut, inregistreaza deja cele mai mari vanzari din ultimii ani.

Mircea Ionescu Quintus: USL e mai important decat candidatura lui Antonescu la prezidentiale

Fostul presedinte al Partidului National Liberal, Mircea Ionescu Quintus, este de parere ca liderii USL trebuie sa faca pace si atentioneaza ca soarta coalitiei de guvernare cantareste mai greu decat candidatura lui Crin Antonescu la alegerile prezidentiale.

Cele mai bune alimente care ne scapa de toxine

In aceasta perioada, este foarte posibil sa avem un surplus de toxine in organism, mai ales ca nu consumam multe verdeturi. Iata cateva alimente cu care poti face curatenie in organism!.

Video! Cele mai bune 7 reprezentatii live marca Whitney Houston!

Saptamana aceasta, mai exact pe data de 11 februarie, s-au implinit doi ani de cand Whitney Houston a incetat din viata, un moment extrem de tragic si o imensa pierdere pentru lumea muzicala internationala. Cu aceasta ocazie, ADPM va invita sa urmariti cateva dintre cele mai reusite reprezentatii live ale regretatei artiste.

Tarile UE cu cele mai bune estimari de crestere a PIB in 2014. Romania, in top 10

Cea mai mare crestere a produsului intern brut PIB) al unei tari din Uniunea Europeana UE) ar putea sa ajunga la 4,2% in acest an, potrivit estimarilor Fondului Monetar International.

Quintus: Guvernarea este mai importanta decat candidatura lui Crin Antonescu la prezidentiale.

Mircea Ionescu Quintus, fostul presedinte al PNL, sustine ca e mai importanta soarta statului decat candidatura lui Crin Antonescu la Presedintie, conform unui interviu acordat site-ului stiripesurse. ro Quintus a afirmat ca a avut o discutie cu Crin Antonescu, in care l-a sfatuit sa accepte o solutie de compromis necompromitatoare, pentru ca guvernarea sa nu aiba de suferit. Toata problema asta a noastra nu este ca neaparat sa-l impingem neaparat pe Crin Antonescu in fruntea statului. Daca .

Mircea Ionescu Quintus: Guvernarea tarii este mai importanta decat candidatura lui Crin Antonescu la prezidentiale

Fostul presedinte al PNL Mircea Ionescu Quintus intervine in conflictul dintre liderii USL, tot mai aprins in ultima perioada. Acesta sustine ca e mai importanta soarta statului decat candidatura lui Crin.

Femeile dorm mai putin decat barbatii, desi petrec mai multa vreme in pat

Femeile sunt inclinate sa petreaca mai mult timp in pat, desi dorm mai putin comparativ cu barbatii, conform unui nou studiu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )