Libnet.ro
UNICEF

01:06

Hotelierii scot la bataie cele mai bune oferte pentru vacante ieftine

Antena3 Antena3,
Hotelierii scot la bataie cele mai bune oferte pentru vacante ieftine

Hotelierii care scot la bataie cele mai bune oferte ne indeamna la vacante ieftine. Programul inscrierilor timpurii, lansat la finele anului trecut, inregistreaza deja cele mai mari vanzari din ultimii ani. continuă pe Antena3

Video! Cele mai bune 7 reprezentatii live marca Whitney Houston!

Saptamana aceasta, mai exact pe data de 11 februarie, s-au implinit doi ani de cand Whitney Houston a incetat din viata, un moment extrem de tragic si o imensa pierdere pentru lumea muzicala internationala. Cu aceasta ocazie, ADPM va invita sa urmariti cateva dintre cele mai reusite reprezentatii live ale regretatei artiste.

Cele mai bune alimente care ne scapa de toxine

In aceasta perioada, este foarte posibil sa avem un surplus de toxine in organism, mai ales ca nu consumam multe verdeturi. Iata cateva alimente cu care poti face curatenie in organism!.

Tarile UE cu cele mai bune estimari de crestere a PIB in 2014. Romania, in top 10

Cea mai mare crestere a produsului intern brut PIB) al unei tari din Uniunea Europeana UE) ar putea sa ajunga la 4,2% in acest an, potrivit estimarilor Fondului Monetar International.

Cele mai nocive alimente pentru corpul tau

Pentru multa lume, alimentatie sanatoasa inseamna sa se incadreze intr-un anumit numar de calorii pe zi. Adevarul este insa ca, la fel de importanta precum cantitatea, este si calitatea alimentelor consumate.

FOTO Comuna Bezdead, locul 5 din 5 la concursul Cele mai frumoase sate din Romania

Asociatia Cele mai frumoase sate din Romania AFSR) a organizat, joi, 13 februarie la sediul Ambasadei Frantei in Romania, evaluarea si jurizarea candidaturilor depuse de 5 comune din Romania pentru obtinerea titlului de Satul Cultural al ROmaniei, 2014.

Simona Halep, jucatoarea de tenis din Romania cu cele mai mari premii din istorie

Simona Halep, numarul 9 in ierarhia WTA, a devenit, la doar 22 de ani, jucatoarea romana cu cele mai mari premii castigate din tenis in istorie, 2,74 de milioane de dolari, devansand-o in acest clasament pe Irina Spirlea, care a acumulat in cariera 2,654 de milioane de dolari.

Halep, sportiva cu cele mai mari castiguri din istoria tenisului romanesc.

Simona Halep, 22 de ani, a ajuns saptamana aceasta, dupa victoria de la Doha, Qatar, la castiguri totale din tenis de 2,74 milioane dolari, ceea ce reprezinta o suma record in istoria tenisului romanesc. Noul numar 9 mondial, Halep, a castigat, duminica, cel mai important turneu de cariera sa si cel de-al saptealea. Din categoria Premier 5, Doha este unul dintre cele mai banoase turnee WTA, dupa cele de grand slam, premiile totale fiind de 2,44 milioane dolari. In finala de duminica Halep s-a .

Cum se vede Romania pe Facebook: suntem 7 milioane de locuitori, iar cele mai vizitate locuri se regasesc in Capitala

Pe Facebook, numarul utilizatorilor romani a ajuns la 7 milioane. Aproximativ 95% din acestia si-au setat orasul din care provin, iar cea mai apreciata pagina de pe reteaua sociala este a cantaretei Inna. Cele mai vizitate locuri din Romania apartine Capitalei, unde sunt si cei mai multi utilizatori.

Principele Radu va lansa la Arad si Oradea cele mai noi aparitii editoriale din colectia cartilor regale

Principele Radu va vizita miercuri, 19 februarie, municipiile Oradea si Arad. in cadrul vizitei regionale, Alteta Sa Regala va participa la intrevederi cu autoritatile locale, va promova proiectul ,, Cartile Copilariei in scoli si va lansa cele mai noi aparitii editoriale din colectia cartilor regale.

Creditele acordate in ianuarie, cele mai multe din ultimii 4 ani

Banchile din China au acordat, luna trecuta, cele mai multe credite din ultimii patru ani, totalizand 217 miliarde de dolari 1. 32 de miliarde de yuani), depasind de peste trei ori nivelul din decembrie, semn ca economia chineza este departe de a isi frana cresterea, transmite publicatia Financial Times, citand banca centrala a Chinei.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2705 seconds )