Libnet.ro
UNICEF

07:45

Quintus: Guvernarea este mai importanta decat candidatura lui Crin Antonescu la prezidentiale.

România Liberă România Liberă,
Quintus: Guvernarea este mai importanta decat candidatura lui Crin Antonescu la prezidentiale.

Mircea Ionescu Quintus, fostul presedinte al PNL, sustine ca e mai importanta soarta statului decat candidatura lui Crin Antonescu la Presedintie, conform unui interviu acordat site-ului stiripesurse. ro Quintus a afirmat ca a avut o discutie cu Crin Antonescu, in care l-a sfatuit sa accepte o solutie de compromis necompromitatoare, pentru ca guvernarea sa nu aiba de suferit. Toata problema asta a noastra nu este ca neaparat sa-l impingem neaparat pe Crin Antonescu in fruntea statului. Daca . continuă pe România Liberă

Mircea Ionescu Quintus: Guvernarea tarii este mai importanta decat candidatura lui Crin Antonescu la prezidentiale

Fostul presedinte al PNL Mircea Ionescu Quintus intervine in conflictul dintre liderii USL, tot mai aprins in ultima perioada. Acesta sustine ca e mai importanta soarta statului decat candidatura lui Crin.

Mircea Ionescu Quintus: USL e mai important decat candidatura lui Antonescu la prezidentiale

Fostul presedinte al Partidului National Liberal, Mircea Ionescu Quintus, este de parere ca liderii USL trebuie sa faca pace si atentioneaza ca soarta coalitiei de guvernare cantareste mai greu decat candidatura lui Crin Antonescu la alegerile prezidentiale.

Grecia: Statistici mai bune decat asteptarile

Economia Greciei a inregistrat, in 2013, o scadere sub estimari, de 3,7%, evolutia fiind mai buna decat asteptarile pentru prima oara dupa izbucnirea crizei datoriilor, potrivit datelor preliminare ale Autoritatii Elene de Statistica.

Femeile dorm mai putin decat barbatii, desi petrec mai multa vreme in pat

Femeile sunt inclinate sa petreaca mai mult timp in pat, desi dorm mai putin comparativ cu barbatii, conform unui nou studiu.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )