Libnet.ro
UNICEF

11:30

Grecii iau cu asalt Bucurestiul la barajul cu Romania

Online Sport Online Sport,
Grecii iau cu asalt Bucurestiul la barajul cu Romania

Interes urias din partea comunitatii elene pentru returul barajului de calificare la Cupa Mondiala, pe Arena Nationala anuntandu-se cateva mii de suporteri greci. continuă pe Online Sport

FRF a inteles: bilete mai ieftine pentru barajul Romania - Grecia

FRF a inteles ca trebuie sa miste ca sa aiba stadioane arhipline la meciurile echipei nationale. Am scris aici despre strategii de a atrage lumea la stadion, iar Federatia pare sa inceapa sa actioneze in sensul bun dupa ultimele esecuri. Dupa ce am umplut aproape o jumatate de stadion la Romania Turcia, semnaland ca FRF nu pusese toate biletele in vanzare si reusind sa presam ca aceasta sa reapara in ziua meciului, Federatia a inteles ca atitudinea corecta si preturile mai mici sunt lucruri pe care sa le arate in fata publicului. Desi returul barajului cu Grecia de la Bucuresti se anunta de interes urias, FRF a scazut preturile tichetelor fata de partidele cu Ungaria, Turcia si Estonia, afland pe propria piele ca preturile mari inseamna de fapt incasari mai mici si stadioane mai goale.

Piturca, despre barajul Romania - Grecia

Victor Piturca, antrenorul echipei nationale de fotbal a Romaniei, a declarat vineri despre barajul cu Grecia ca elenii sunt o echipa de temut.

Biletele pentru barajul Romania - Grecia, preturi si detalii

Federatia Romana de Fotbal a anuntat marti preturile si detalii despre biletele barajului de Cupa Mondinala 2014 Romania - Grecia, al carui retur are loc la Bucuresti pe 19 noiembrie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2131 seconds )