Libnet.ro
UNICEF

23:15

Greseala mare pe care o face toata lumea! De ce nu este bine sa tii un pres in fata usii de la intrare

Antena3 Antena3,
Greseala mare pe care o face toata lumea! De ce nu este bine sa tii un pres in fata usii de la intrare

Bioenergeticianul Viorel te scapa de starile grele si apasatoare. Cel mai mare atac energetic este cand vine o persoana si iti spune toate problemele lui, a opinat el la Antena. continuă pe Antena3

A pus cativa pesti inghetati in apa. Ce s-a intamplat in doar cateva secunde a socat pe toata lumea - VIDEO

Un barbat a decis sa faca un experiment cu ajutorul unor pestilor inghetati, iar rezultatul a socat pe toata lumea. Barbatul pe nume Jinbin Huang a postat un filmulet pe contul sau de Facebook, acolo.

Ilinca Vandici, o mireasa retro. Cum arata cele doua rochii purtate de vedeta in ziua nuntii sale. Mirele a uimit pe toata lumea (FOTO)

Pe langa Adrian Mutu si Sandra, care s-au casatorit duminica religios, un alt cuplu le-a calcat pe urme. Este vorba de Ilinca Vandici si de Andrei Neacsu. Cele doua cupluri s-au casatorit, duminica,.

Nimeni, dar nimeni nu-si poate imagina ce le-a facut femeia asta copiilor ei. Toata lumea e in stare de soc

Un caz socant a cutremurat presa internationala. O femeie este acuzata de uciderea propriilor sai copii. Americanca i-a bagat cu forta pe micuti in cuptor si a dat drumul la foc, scrie The Independent.

Afacerea Weinstein, scandalul care face sa tremure Hollywood-ul: Tsunami-ul monden cu repercusiuni politice

Harvey Weinstein a fost inlaturat din compania sa dupa acuzatiile de hartuire sexuala si violuri, dar scandalul este atat de amplu incat studiourile nu pot supravietui. Wall Street Journal mentiona ca se are in vedere inchiderea sau vanzarea Weinstein Company.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )