Libnet.ro
UNICEF

13:45

Greva in transportul public din Satu Mare, pentru marirea salariilor. Cat castiga un sofer de autobuz

România Liberă România Liberă,
Greva in transportul public din Satu Mare, pentru marirea salariilor. Cat castiga un sofer de autobuz

Soferii societatii de transport public din municipiul Satu Mare au intrat joi dimineata in greva spontana. continuă pe România Liberă

ALEGERI LOCALE 2016. Cu ce proiecte isi atrag electoratul candidatii la Primaria din Satu Mare

La Primaria Satu Mare, candideaza ca independent Anderco Horea-Stefan-Sergiu, Ciorba Nicolae PND), Coica Costel-Dorel PSD), Cozma Adrian-Felician PNL), Csaki Csongor PMP), Deac Vasile Partidul Puterii Umaniste Social-Liberal), Ghiarfas Adelin-Cristian PNTCD), Kereskenyi Gabor UDMR), Ioan Opris UNPR) si Stef Mihai-Adrian Partidul Alianta Liberalilor Si Democratilor).

Misterul tunelurilor secrete de sub Satu Mare. Legenda disparitiilor inexplicabile ale lui Pintea Haiducul in situatii de criza

Potrivit legendelor, judetul Satu Mare ar fi strabatut in subteran de o retea de tuneluri folosite in trecut de conducatorii cetatilor pentru a fugi de adversari, dar si de haiducul Pintea Viteazul pentru a scapa de cei care il urmareau. Singurul tunel care poate fi vazut astazi este cel de la Cetatea din Ardud.

ALEGERI LOCALE 2016. Satu Mare: Competitie intre incompatibili

Doi dintre candidatii la Primaria Satu-Mare au fost declarati incompatibili de ANI.

Greva la societatea de transport in comun

Soferii societatii de transport public din municipiul Satu Mare au intrat in aceasta dimineata in greva spontana, transportul public fiind blocat, ca urmare a conflictului dintre sindicat si conducerea societatii cu privire la incheierea noului contract colectiv de munca, potrivit unor surse din presa.

DNA: Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Sf. Ioan din Bucuresti, retinut pentru luare de mita

Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti, a fost retinut de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de luare de mita. De asemenea, Petruta Lazar, la data faptelor manager, ulterior director economic al aceluiasi spital, a fost retinuta tot pentru luare de mita.

Alerta pe aeroportul din Koln. Motivul pentru care toate zborurile au fost anulate

Personalul de securitate din aeroportul Koln-Bonn a fost in alerta luni dimineata, dupa ce o persoana a patruns intr-o zona restrictionata fara a trece prin controalele de securitate, arata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )