Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grindeanu, atac dur la adresa Guvernului Orban: Acest Guvern a esuat atat in gestionarea pandemiei, cat si a economiei, si trebuie sa plece acasa!

Antena3 Antena3,
Grindeanu, atac dur la adresa Guvernului Orban: Acest Guvern a esuat atat in gestionarea pandemiei, cat si a economiei, si trebuie sa plece acasa!

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu a lansat un atac dur la adresa Guvernului orban. Acesta a declarat ca Executivul a esuat in gestionarea pandemiei si a bagat tara in haos. Romanii trebuie sa isi ia tara inapoi din mainile Guvernului incompetent, a precizat Grindeanu, intr-o conferinta de presa. continuă pe Antena3

GRINDEANU: Acest Guvern de hoti si incompetenti a esuat groaznic in gestionarea pandemiei

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat ca romanii sunt iar bagati in case, pentru ca acest Guvern de hoti si incompetenti a esuat in gestionarea pandemiei. El a atras atentia ca Executivul a luat masura de a inchide pietele, targurile si tot ceea ce inseamna productie in aceasta tara, insa a lasat deschise supermarketurilor, pentru ca asta inseamna sa te intereseze mai mult cum merge economia marilor corporatii, conform news. ro.

Ciolacu: Pietele trebuie lasate deschise! Este lipsit de orice logica ce face Guvernul Orban!

Marcel Ciolacu a lansat, vineri seara, un nou atac dur la adresa Guvernului PNL. Liderul PSD afirma ca decizia liberalilor este lipsita de orice logica intrucat, in lipsa pietelor, romanii se vor inghesui in supermaketuri, adica in spatii inchise, unde posibilitatea infectarii este mult mai mare.

Victor Ponta, replica pentru Guvernul Orban: Dragi bunici, PNL nu v-a dat nici pensiile conform legii, dar a scazut tarifele la telefonia fixa. Serios?

Victor Ponta, presedintele PRO Romania, a postat, marti, pe retelele de socializare un mesaj dur la adresa Guvernului Orban care si-a a atribuit masura de reducere a tarifelor pentru telefonia fixa pe motiv ca vine in sprijinul bunicilor nostri.

CIOLACU: Nu avem dreptul, noi politicienii, in urma unor decizii politice facute de acest Guvern, sa furam un an din viata copiilor

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, azi, la Buzau, ca politicienii nu au dreptul sa fure un an din viata copiilor, criticand astfel masura Guvernului de a trece cursurile in sistem online, relateaza news. ro.

Bilant: bornele Guvernului Orban la un an de mandat. Marile restante

Planurile PNL din urma cu 12 luni au fost date total peste cap de pandemie: Iohannis si Orban au ratat alegerile anticipate si revenirea la alegeri locale in doua tururi, n-au reusit desfiintarea Sectiei pentru magistrati si nici abrogarea pensiilor speciale. in schimb, liberalii au castigat alegerile locale si au prima sansa pentru o noua guvernare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )