Libnet.ro
UNICEF

08:30

Grindeanu, catre ministrul Sanatatii: Lipsa vaccinurilor nu e o problema noua. Sa-i puneti la munca pe cei din minister

România Liberă România Liberă,
Grindeanu, catre ministrul Sanatatii: Lipsa vaccinurilor nu e o problema noua. Sa-i puneti la munca pe cei din minister

Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut, miercuri, ministrului Sanatatii, Florian Bodog, sa lucreze preventiv cand este vorba despre lucruri sensibile ca stocurile de doze de vaccin. Aceasta cerere vine in contextul in care, in plina epidemie de rujeola, nu exista vaccinurile necesare, arata News. ro. continuă pe România Liberă

Vom achizitiona in regim de urgenta 115.000 de doze de vaccin impotriva rujeolei

ACTUALIZARE 16:50 Grindeanu, catre ministrul Sanatatii: Lipsa vaccinurilor nu e o problema noua Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut, astazi, ministrului Sanatatii, Florian Bodog, sa lucreze preventiv cand este vorba despre lucruri sensibile ca stocurile de doze de vaccin astfel incat sa nu se mai repete situatia in care, in plina epidemie de rujeola, nu exista vaccinurile necesare. --------- Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, miercuri, ca va dispune achizitionarea, in regim de urgenta, a 115. 000 de doze de vaccin impotriva rujeolei, pentru doua luni, iar, in paralel, vor fi demarate procedurile necesare achizitiei dozelor pentru imunizare, potrivit programului national de vaccinare.

Sorin Grindeanu l-a mustrat pe ministrul sanatatii pentru lipsa vaccinului impotriva rujeolei. Florian Bodog spune ca vor fi achizitionate vaccinuri in regim de urgenta

Am vazut ca iar sunt probleme in ceea ce priveste vaccinul impotriva rujeolei, a declarat premierul Sorin Grindeanu, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern. In 10 judete, am ajuns la fundul sacului, a raspuns Florian Bodog, ministrul sanatatii, a adaugand ca vor fi achizitionate 115. 000 doze in regim de urgenta. Sorin Grindeanu l-a apostrofat pe ministru, spunand ca nu este o problema noua, si i-a cerut ca Ministerul Sanatatii sa lucreze preventiv, pentru a evita situatii de acest tip.

Sa-i puneti la munca pe cei din minister! Premierul Grindeanu il CEARTA pe ministrul Sanatatii

Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut, miercuri, ministrului Sanatatii, Florian Bodog, sa lucreze preventiv cand este vorba despre lucruri sensibile ca stocurile de doze de vaccin. Aceasta cerere.

Anunt important facut de ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, miercuri, ca a fost semnata demararea procedurii pentru achizitionarea a 115. 000 de vaccinuri impotriva rujeolei, context in care premierul Sorin.

Grindeanu: Nu cred ca Ministrul Justitiei are o problema sa mearga in coalitie si sa explice deciziile pe care le-a luat

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca nu crede ca va fi o problema daca Tudorel Toader va fi chemat la sedinta coalitiei de guvernare pentru a explica rezultatele evaluarii lui Lazar si Kovesi. Nu.

Ministrul Sanatatii pregateste terenul pentru intoarcerea medicilor-migratori. Doctor roman in Anglia: Dubiile mele tin de problemele sistemului de sanatate

Daca in ultimii 10 ani salariile mici si conditiile improprii din spitale au reprezentat pasaportul multor medici spre tari precum Anglia sau Germania, acum, odata cu anuntul de marire a lefurilor, acestia transmit semnale timide ca s-ar putea intoarce sa profeseze in tara. Pentru ei, Ministerul Sanatatii infiinteaza Centrul National de Resurse Umane.

Ministrul Sanatatii: De luni va functiona un centru pentru medicii care vor sa revina in tara

Incepand de luni, in cadrul Ministerului Sanatatii va functiona un Centrul National de Resurse Umane pentru medicii care vor sa revina in tara. Asa a declarat ministrul Florian Bodog, potrivit caruia sunt semnale ca medicii vor sa revina dupa ce salariile personalului medical au fost majorate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )