Libnet.ro
UNICEF

22:15

Sorin Grindeanu l-a mustrat pe ministrul sanatatii pentru lipsa vaccinului impotriva rujeolei. Florian Bodog spune ca vor fi achizitionate vaccinuri in regim de urgenta

Hotnews Hotnews,
 Sorin Grindeanu l-a mustrat pe ministrul sanatatii pentru lipsa vaccinului impotriva rujeolei. Florian Bodog spune ca vor fi achizitionate vaccinuri in regim de urgenta

Am vazut ca iar sunt probleme in ceea ce priveste vaccinul impotriva rujeolei, a declarat premierul Sorin Grindeanu, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern. In 10 judete, am ajuns la fundul sacului, a raspuns Florian Bodog, ministrul sanatatii, a adaugand ca vor fi achizitionate 115. 000 doze in regim de urgenta. Sorin Grindeanu l-a apostrofat pe ministru, spunand ca nu este o problema noua, si i-a cerut ca Ministerul Sanatatii sa lucreze preventiv, pentru a evita situatii de acest tip. continuă pe Hotnews

Sorin Grindeanu, intalnire cu ministrul Justitiei: Nu domnul Tudorel Toader este supus evaluarii

Premierul Grindeanu a anuntat ca a avut o discutie, luni dimineata, cu ministrul Justitiei, in cadrul careia i-a cerut acestuia sa puna in acord deciziile Curtii Constitutionale cu prevederile.

Sorin Grindeanu, despre posibilitatea ca ministrul Justitiei sa dea explicatii in coalitia de guvernare, privind decizia de a nu-i revoca pe Kovesi si Lazar: Nu cred ca Tudorel Toader are o problema sa mearga sa explice concluziile evaluarii

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, luni dimineata, ca nu considera ca va fi o problema pentru ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa explice in fata comisiei de guvernare concluziile evaluarii activitatii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si a procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar.

Premierul Sorin Grindeanu se va intalni, luni, cu ministrul Transporturilor si conducerea CNAIR

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, va participa, luni, la evenimentul organizat cu ocazia Zilei Jandarmeriei Romane.

Traian Basescu, critici la adresa premierului Sorin Grindeanu: E prea mare caciula pentru el. I-a cazut pe ochi

Senatorul Traian Basescu, presedintele PMP, sustine ca membrii coalitiei de guvernare au fost incapabili sa gestioneze succesul electoral si ca actualul Guvern este mai instabil.

Grindeanu, catre ministrul Sanatatii: Lipsa vaccinurilor nu e o problema noua. Sa-i puneti la munca pe cei din minister

Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut, miercuri, ministrului Sanatatii, Florian Bodog, sa lucreze preventiv cand este vorba despre lucruri sensibile ca stocurile de doze de vaccin. Aceasta cerere vine in contextul in care, in plina epidemie de rujeola, nu exista vaccinurile necesare, arata News. ro.

Sa-i puneti la munca pe cei din minister! Premierul Grindeanu il CEARTA pe ministrul Sanatatii

Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut, miercuri, ministrului Sanatatii, Florian Bodog, sa lucreze preventiv cand este vorba despre lucruri sensibile ca stocurile de doze de vaccin. Aceasta cerere.

Bilantul primelor 100 de zile de guvernare. Premierul Sorin Grindeanu: Odata cu Brexitul, trebuie sa devenim membri importanti ai UE si NATO, din punct de vedere militar si economic

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, va face un bilant, in direct la Mediafax, al primelor 100 de zile de guvernare. Seful Executivului va discuta despre solutiile pentru problemele sociale si economice cu care se confrunta romanii zi de zi.

Premierul Sorin Grindeanu va face bilantul primelor 100 de zile de guvernare. Seful Executivului va dezbate cele mai importante subiecte ale momentului

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, va face un bilant, in direct la Mediafax, al primelor 100 de zile de guvernare. Seful Executivului va discuta despre solutiile pentru problemele sociale si economice cu care se confrunta romanii zi de zi.

Sorin Grindeanu, despre auditul de la Parchete: Stiam... Sa vedem ce s-a intamplat in ultimii 10 ani

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca a fost informat de luni de catre ministrul Justitiei despre auditul extern la toate marile unitati de parchet. El a mai spus ca in acest fel se va vedea ce s-a intamplat in sistem in ultimii 10 ani.

Sorin Grindeanu: Stiam de audit de la ministerul Justitiei. Sa vedem ce s-a intamplat in ultimii 10 ani

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca a fost informat de catre ministrul Justitiei despre auditul extern de la marile unitati de parchet si ca in acest fel crede ca se va vedea ce s-a intamplat in ultimii 10 ani, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )